Rize’nin Çayeli ilçesinde doğan büyüyen 59 yaşındaki Cihan Suiçmez, Çayeli Bakır İşletmelerinden emekli olduktan sonra 2017 yılında Samsun’da önce hobi olarak başladığı emlakçılık mesleğine daha sonra 2018 yılında Cihan Emlak ofisini açarak faaliyet göstermeye başladı. Samsun’a yatırım amacıyla veya farklı nedenlerle yolu düşen hemşerilerini ağırlayarak Atakum’da Rizelilerin uğrama noktası haline geldi.  

Samsun’u çok sevdiği için yaşamayı tercih etiğini belirten Suiçmez, “Samsun’a geldikten sonra Rize ile bağımızı hiç bir zaman koparmadık. Ülkemizin farklı şehirlerine giden veya bir şekilde yolu buraya düşen hemşehrilerimizi burada ağırlamaktan mutluluk duyuyorum. Burada insanımızı ağırlamaktan son derece mutlu oluyoruz. Onlarla hasbıhal olmak, burada görmek bana farklı bir mutluluk veriyor. 7 yıldır buradayım, yatırım için gelip memnun ayrılan ve yatırımlarının karşılığını alanları görünce o bana ayrı mutluluk veriyor” dedi.

Suiçmez, “gezmeye gelenleri Samsun’a bekliyorum. Herkese burada kapımız açık. Geldiklerinde hem misafirimiz olabilirler hem de yatırım planları var ise düşünebilirler. Yatırım işi güven işidir, önce güveni esas almaktayız” dedi. 

Haber: Büşra Bayraktutan