Yaşam

Rizeli oyuncu Hakan Yılmaz'ın acı haberi film setinde aldı

Rizeli oyuncu Hakan Yılmaz’ın babası Necdet Yılmaz, hayatını kaybetti.

Abone Ol

Rizeli oyuncu Hakan Yılmaz’ın 82 yaşındaki babası Necdet Yılmaz, organ yetmezliği nedeniyle hayatını kaybetti.,

Sabaha karşı saat 06.00 sıralarında Bodrum’un Yalıkavak Mahallesi'ndeki evinde organ yetmezliğinden vefat eden babasının ölüm haberini film setinde alan Hakan Yılmaz, olay yerine acil olarak gitti. 

Rizeli ünlü oyuncu Hakan Yılmaz sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda;
“Canım babamız Necdet Yılmaz’ı bu sabah sonsuzluğa uğurladık. Yattığı yer huzurla dolsun. Cenazemiz yarın öğle namazına müteakip Yalıkavak Merkez Camiinden kalkacaktır” ifadelerini kullandı.

Hakan Yılmaz kimdir?
Hakan Yılmaz, 6 Aralık 1969 tarihinde Rize'de doğdu. Oyuncu ve komedyen olan Yılmaz, ilk sahne deneyimini ilkokul 2. sınıfta Cimri ile Manav piyesinde yaşadı. Okul yıllarında Üstün Gürtuna'nın hocalığında folklor çalışmaları yaptı. Lise döneminde Çetin Cengiz'den modern dans dersleri aldı ve üç yıl boyunca aynı salonda dans dersleri verdi.

Güzel sanatlar tiyatro bölümünü kazanamayan Yılmaz, amatör tiyatro grupları ile okullarda çocuk oyunlarında sahne aldı ve askerde fotoğrafçılık ile animasyon ekibinde görev yaptı. 1994 yılında "İner misin? Çıkar mısın?" adlı yarışma programında kendi yazdığı skeçlerle oyunculuk yaptı, 1995 yılında ise "Televizyon Çocuğu" adlı show programında yer aldı ve reklam filmlerinde oynadı.