Bölgesel

Rize’deki yerel yönetim yatırımları anlatıldı

AK Parti Yerel Yönetimler Başkanlığı koordinesinde, Rize Belediyesi ev sahipliğinde Deneyim Paylaşım Toplantısı düzenlendi.

Abone Ol

Rize Belediyesi’nin kazandırmış olduğu yatırımlarında görüşüldüğü geniş katılımlı toplantıya AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin, Düzce Belediye Başkanı Faruk Özlü, Bayburt Belediye Başkanı Mete Memiş ve Çorum Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın, AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcıları, AK Parti Rize İl Başkanı Yılmaz Katmer, İlçe Belediye Başkanları ve bürokratlar katıldı.

Kurumlar arası diyaloğun sağlanması, kurum birim müdürlerinin deneyimlerini birbirleriyle paylaşması gibi konularda fikir alışverişinin sağlanması amacıyla tertiplenen toplantıya Düzce, Baybur, Çorum ve Rize İl Belediyesinden katılan birim müdürleri bir araya gelerek birbirleriyle bulunmuş oldukları görevleriyle ilgili deneyimlerini paylaşarak müzakerede bulundular.

Deneyim Paylaşım Toplantısında AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yusuf Ziya Yılmaz konuşmasında; Bilginin paylaşıldığı ve konuşulduğu takdirde bir veri bankasına dönüştüğünü dile getirerek farklı illerden farklı belediyelerden aynı işle meşgul birim müdürlerinin bir araya gelmesiyle yapılan bu toplantıyla bunun sağlanmaya çalışıldığını sözlerine ekledi. Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin’e böyle bir toplantıya ev sahipliği yaptığı için teşekkürlerini sunan Genel Başkan Yardımcısı Yusuf Ziya Yılmaz paylaşılan deneyimlerle birlikte bu toplantıdan çok istifade edileceğini ifade etti.

Başkan Rahmi Metin konuşmasında; “Düzenlenen toplantı kapsamında Düzce, Bayburt ve Çorum il belediyelerinden gelen başkan yardımcıları ve birim müdürlerinin Rize Belediyesinde görevli aynı mevkide bulunan birim müdürlerimizle gerek sahada gerekse masa başı toplantılarda bir araya gelerek hem tanıştıklarını hem de edinmiş oldukları deneyimlerini birbirleriyle paylaşma fırsatı buldular. Oldukça verimli geçeceğine inanıyoruz. Bu anlamda önemli bir toplantıya ev sahipliği yaptık. İller bazında bu toplantının Rize’de yapılmasını ön gördükleri için AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yusuf Ziya Yılmaz’a ve katılım sağlayarak ilimize gelen belediye başkanlarımıza, başkan yardımcılarımıza ve birim müdürlerimize teşekkür ediyorum. Şehirlerin daha da gelişebilmesi açısından birbirlerine tecrübelerin aktarılması için verimli bir çalıştay olduğunu düşünüyoruz” dedi.