Bu kapsamda eğitim öğretim döneminin huzur ve güven içerisinde sürdürülmesine yönelik okul ve trafik güvenliği ile ilgili her türlü tedbir alınmasına devam ediliyor.

Emniyet Müdürlüğü tarafından okul önü ve çevresinde çocukların eğitim süreçlerinin güvenliğine ilişkin koruyucu ve önleyici hizmet ve tedbirler artırıldı. 

Bununla ilgili; Servis araçlarına yönelik yoğunlaştırılmış denetimlerin yapılması, Okul servis aracı şoförlerine yönelik eğitimlerin verilmesi, Okul önünde ve çevresinde oluşacak trafik yoğunluğunun zamanında müdahale edilebilmesi için okul giriş-çıkış saatlerinde ekip-personel görevlendirilmesi, Okul önü ve çevresinde Emniyet ve Asayiş yönünden gerekli güvenlik tedbirlerinin alınması ve Bilgilendirme ve bilinçlendirme faaliyetlerinin düzenlenmesinin sağlanması gibi çalışmalar yapılıyor.

Rize emniyet müdürlüğünden yapılan açıklamada; “Müdürlüğümüzce öğrencilerimizin eğitim öğretim yılı boyunca huzur ve güven ortamında eğitimlerine devam edebilmesi amacı ile denetimlerimiz aralıksız devam etmektedir” denildi.
 

Editör: REYHANE YAZICI TÜYLÜOĞLU