Rize Valisi İhsan Selim Baydaş, Taşlıdere Gazi İlkokulu'nda düzenlenen 2023-2024 Eğitim-Öğretim yılı karne törenine katılarak, öğrencilerin karne heyecanına ortak oldu. 2023-2024 Eğitim-Öğretim yılının ilk döneminin tamamlanmasıyla, ilimiz genelinde 284 okulda, 57 bin 941 öğrenci karne heyecanı yaşadı.

Vali İhsan Selim Baydaş ve Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin, Taşlıdere Gazi İlkokulu'ndaki karne törenine katılarak, 1. sınıf öğrencilerinin ilk karne heyecanlarına ortak oldu. Düzenlenen törene Milli Eğitim Bakanlığı Özel Eğitim ve Kaynaştırma Daire Başkanı Fatih Paça, İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Tüfekçi, okul müdürü, öğretmenler ve çok sayıda veli katıldı

Törende öğrenciler tarafından hazırlanan halk oyunları, şiir ve gösteriler sergilendi. Vali Baydaş, sınıflara girerek, öğrencilere karnelerini dağıttı. Öğrencilerle tek tek ilgilenerek sohbet eden ve onlara boyama kitabı hediye eden Vali Baydaş, yaz tatilinde yılın yorgunluğunu atlatmak için imkânlar dâhilinde sosyal, kültürel ve sportif aktivitelere katılarak tatili iyi değerlendirmeleri tavsiyesinde bulundu.

Muhabir: REYHANE YAZICI TÜYLÜOĞLU