Vali Baydaş: "Katıldığımız programların ve çalışmalarımızın kamuoyuna duyurulması noktasında görünen yüzümüz ve kapımız olan Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğümüzün görevi kolay bir vazife değildir. Hazırlık süreci ve mutfak çalışması gerektiren bu yoğun programlarda her zaman yanımızda olanlardan biri de Çetin Bey’dir. Kendisi bizim yol arkadaşımızdır. Bugüne kadar gösterdiği emekler için teşekkür ediyorum. Yeni görev yerinde de aynı özveriyle çalışacağına inanıyorum."
Rize Valiliği İl Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü görevinden, İçişleri Bakanlığı Sivil Toplumla İlişkiler Genel Müdürlüğü emrine atanan Çetin Çakır için düzenlenen programa, Rize Valisi  İhsan Selim Baydaş’ın yanı sıra şehir yöneticileri, basın mensupları ve çalışma arkadaşları katıldı. Programda, Çetin Çakır’a bugüne kadar yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür edildi. 
Vali İhsan Selim Baydaş, Çetin Çakır’a başarı belgesi takdim ederek, görev süresi boyunca gösterdiği özverili çalışmalar ve şehre sunduğu katkılar nedeniyle takdirlerini iletti. Çetin Çakır ise yaptığı konuşmada, görev süresince edindiği deneyimlerden ve iş birliği içinde çalıştığı kurum ve kişilerden bahsederek, yeni görevinde de aynı azim ve kararlılıkla hizmet etmeye devam edeceğini belirtti. 
Program, hatıra fotoğraflarının çekilmesi ve katılımcıların iyi dilek temennileriyle sona erdi. 
Rize Valiliğinden yapılan açıklamada;İl Basın ve Halkla İlişkiler Müdürümüz Çetin Çakır’a yeni görevinde başarılar dileriz denildi

Muhabir: REYHANE YAZICI TÜYLÜOĞLU