Rize Millî Eğitim il Müdürlüğü ve ilçe müdürlüklerinde görev değişleri yapıldı. Çayeli Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Şahin’in yerine vekaleten Çayeli İlçe Milli Eğitim şube müdürü Muzaffer Ovalı getirildi.

Rize’nin bazı il ve ilçe müdürlerinin yerleri değiştirilirken bazılarına görev verilmeyip yerlerine yenileri atandı. Rize ve ilçe müdürlüklerinde rotasyon ve yeni görevlendirilme yapıldı. 

Buna göre; Çayeli İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Şahin, Rize İl Milli Eğitim Müdürlüğüne şube müdürü olarak atandı. Şahin'in yerine vekaletten Çayeli Şube Müdürü Muzaffer Ovalı görevlendirildi.

Pazar İlçe Milli Eğitim Müdürü Nimet Büyük İkizdere İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne, İkizdere İlçe Milli Eğitim Müdürü Adem Gündüz ise Pazar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne atandı.

Fındıklı İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Çalkap'ın görevlendirmesi sonlandırılmış olup yerine Ardeşen'in İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Reşat Yazar getirildi. 
İyidere İlçe Milli Eğitim Müdürü Tarık Er Kalkandere İlçe MEM Şube Müdürlüğüne atandı.

Ardeşen Fen Lisesi müdürü Ömer Beyzal Ardeşen İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne, Mehmet Haldızoğlu İyidere İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne atandı.

Çayeli Milli Eğitim Müdürlüğüne atanan Muzaffer Ovalı kimdir?
01 Mayıs 1977 Ordu ili Ünye ilçesi doğumludur. Marmara Üniversitesi Atatürk Eğitim Fakültesinde Okul Öncesi Öğretmenliği Bölümünü bitiren Muzaffer OVALI sırasıyla;

1999 yılında ilk görev yeri olarak atandığı Rize Merkez Anaokulunda 2003 yılına kadar okul öncesi öğretmenliği ve aynı okulda, 2003-2006 yılları arasında Okul Müdür Yardımcılığı,

2006-2011 yılları arasında Okul Müdürlüğü görevlerini yürüttükten sonra 2011 yılında rotasyonla Rize İli Çayeli İlçesi Niyazi Çavuşoğlu Anaokuluna okul müdürü olarak atanmıştır.

1999 yılında başladığı aktif görev hayatı süresince Bakanlık Makamları ve Valilik Makamlarınca 1 Aylıkla Ödül, 1 Takdir Belgesi ve 1 Teşekkür Belgesi ile taltif edilmiş yine Milli Eğitim Bakanlığı ve İl Milli Eğitim Müdürlüğünce düzenlenen; Motivasyon Semineri, Bina-Tesis Güvenlik ve Koruma Eğitimi Semineri, Hizmetiçi Eğitim Modülü ve Eğitimlerin Değerlendirilmesi Semineri, Temel İlkyardım Eğitimi Semineri, Özel Eğitim Semineri, Okul Öncesi Öğretmenleri ve Okul Öncesi Usta Öğreticilerine yönelik Hizmetiçi Eğitim Semineri, Okul Öncesi Dönemde Kaynaştırma Eğitimi ve Yaygınlaştırma Semineri, İlsis e-okul-İnternet Uygulamaları ve e posta Hizmetleri Semineri, TEFBİS Projesi Modül Kullanım Eğitimi Semineri, Stratejik Yönetim ve Planlama Eğitimi Semineri, Mesleki Eğitim Çalışmaları Semineri, e-sosyal Tesisi Modülü Kullanım Semineri, AB Comanius ve Gençlik Programları Proje Hazırlama Eğitimi, Yönetici Eğitimleri Semineri, Bilgisayar ve İnternet Kullanım Kursu, Yönetici Adaylar için Bilgisayar Kursu semineri gibi çeşitli alan ve konularda eğitim seminerlerine katılmıştır.

19/10/2017 tarihinde Rize İli Çayeli İlçesi İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne Şube Müdürü olarak atanan Muzaffer OVALI, evli ve bir çocuk babasıdır.
 

Muhabir: ALİ TÜYLOĞLU