Bölgesel

Rize Milletvekili Ocaklı’dan Rize Artvin Havalimanında protesto

Cumhuriyet Halk Partisi Rize Milletvekili Tahsin Ocaklı, Rize Artvin Havalimanında yetersiz seferleri ve yaşanan rotorları havalimanında bulunan yolcularla beraber alkışlayarak protesto etti.

Abone Ol

Rize Artvin Havalimanında yolcuların bekleme salonunda vatandaşlara seslenen Rize Milletvekili Tahsin Ocaklı; “Aylardır uçuş iptalleri ve rötarlarla gündeme gelen Rize-Artvin Havalimanında yine mahsur kaldık. Buradaki sefer sayılarını artırmayıp, yolcuları Trabzon'dan uçmaya zorlayanlar şunu bilsin; insanlara verdiğiniz eziyet yeter, sabırlar tükenmek üzeredir” dedi.

-Protesto etti!

Sizinle konuşmak için buradayım diyen Ocaklı; “Bende sizler gibi Ankara’ya uçmak için buradaydım. Uzun zamandır Rize havalimanında yaşanan yolcu taşıyamama işinden dolayı bende sizler gibi bu havalimanının işletmesini yapan Ulaştırma bakanlığını, yöneticilerini protesto ediyorum” dedi.

Ocaklı; “Sizin haklarınız bu değil. Siz günlerce Trabzon’a gidiyorsunuz, taşınıyorsunuz. Aktarmalı uçuşlarınız kayboluyor. Bu durumu sizler adına protesto ediyorum. Buradan Ulaştırma Bakanına sesleniyorum; bu durumu hemen düzeltin. Rize yolcuları, Rize’ye gelen ziyaretçiler buna mahkum değil. Trabzon havalimanından daha pahalıya uçuruyorsunuz, hem de rötar. Yeter artık, alkışlarla protestoya davet ediyorum” ifadelerini kullandı.

Loading...