Rize Artvin Havalimanında yolcuların bekleme salonunda vatandaşlara seslenen Rize Milletvekili Tahsin Ocaklı; “Aylardır uçuş iptalleri ve rötarlarla gündeme gelen Rize-Artvin Havalimanında yine mahsur kaldık. Buradaki sefer sayılarını artırmayıp, yolcuları Trabzon'dan uçmaya zorlayanlar şunu bilsin; insanlara verdiğiniz eziyet yeter, sabırlar tükenmek üzeredir” dedi.

-Protesto etti!

Sizinle konuşmak için buradayım diyen Ocaklı; “Bende sizler gibi Ankara’ya uçmak için buradaydım. Uzun zamandır Rize havalimanında yaşanan yolcu taşıyamama işinden dolayı bende sizler gibi bu havalimanının işletmesini yapan Ulaştırma bakanlığını, yöneticilerini protesto ediyorum” dedi.

Ocaklı; “Sizin haklarınız bu değil. Siz günlerce Trabzon’a gidiyorsunuz, taşınıyorsunuz. Aktarmalı uçuşlarınız kayboluyor. Bu durumu sizler adına protesto ediyorum. Buradan Ulaştırma Bakanına sesleniyorum; bu durumu hemen düzeltin. Rize yolcuları, Rize’ye gelen ziyaretçiler buna mahkum değil. Trabzon havalimanından daha pahalıya uçuruyorsunuz, hem de rötar. Yeter artık, alkışlarla protestoya davet ediyorum” ifadelerini kullandı.

Muhabir: HALİL İBRAHİM SAKLI