Genel

Rize Devlet Hastanesi’nde Servisler Odaları Yenilendi: Hasta Konforu Arttırıldı

Rize Devlet Hastanesi’nde, servislerde bulunan hasta odalarının kalitesini artırmak ve hasta memnuniyetini en üst seviyede tutmak amacıyla Bakanlık ve hayırsever iş insanlarının katkıları ile servisler yenilendi.

Abone Ol

Rize Valisi İhsan Selim Baydaş, Rize Belediye Başkan Yardımcısı Muhittin Aydın Bilsen ve İl Sağlık Müdürü Mustafa Tepe’nin katılımıyla, yenilenen Rize Devlet Hastanesi servis ve hasta odaları; mefruşat, tefrişat ve fiziki görünüm olarak yenilenerek hizmete açıldı.

Açılış konuşmasında sağlık tesislerinin en fazla ve en sıklıkla kullanılan tesisler olduğunu vurgulayan Rize Valisi İhsan Selim Baydaş, “Normalde bir malzemenin ömrünün yıllarca dayanıklılığı sürerken hastanelerimizde bu durum temizlik ve hijyenden dolayı daha hızlı yıpranıyor. Bu nedenle servislerimizin, zeminlerin yenilenmesi gerekiyor ve buna hayırseverlerimiz sağ olsun her fırsatta yardımcı oluyor. Odaların yenilenmesinden onarılmasına emeği geçen her bir hayırsevere teşekkür ediyorum. Allah razı olsun” dedi.

Hastanede düzenlemesi yapılan servisler; Palyatif Servisi, Fizik Tedavi Servisi, Kardiyoloji Servisi, Ortopedi Servisi, Genel Cerrahi Servisi, Dahiliye Servisi, Göğüs Hastalıkları Servisi, Kadın Doğum Servisi, Üroloji Servisi ve KBB Servisleri yenilendi.

Ayrıca, Rize Belediyesi’nin katkılarıyla yenilenen yer işaretleri ve duvar yazıları, otopark yer şeritleri, yönlendirmeler ve çevre düzenlemeleri görseller eşliğinde katılımcılara sunuldu.