Genel

Rize, Artvin, Bayburt, Trabzın, Erzurum ve Ordu'ya Müjde! Uygun Fiyata Konut Satışları Başladı

Türkiye'de konut fiyatlarının hızla yükselmesi, vatandaşların ev sahibi olma hayallerini gerçekleştirmelerini zorlaştırıyor. Ancak, son zamanlarda ortaya çıkan bir fırsat, birikmiş paralarını ev almak için kullanmak isteyenlere umut veriyor. Artık 3+1 ve 2+1 daireler uygun fiyatlarla satışa sunuluyor. İşte bu fırsat, Türkiye'nin 72 ilinde sunuluyor.

Abone Ol

Konut fiyatlarının sürekli yükseldiği bir ortamda, uygun fiyatlarla ev sahibi olma fırsatı oldukça değerli hale geliyor. Bu nedenle, UYAP resmi internet sitesi, 72 ilde açık artırma usulüyle uygun fiyatlı konut satışlarının gerçekleşeceğini duyurdu. Bu satışlara ilgi oldukça yoğun ve özellikle 3+1 ve 2+1 daireler büyük talep görüyor.

Konut satışlarının yapılacağı iller şunlardır:

Ağrı, İstanbul, Ankara, , İzmir, Adana, Adıyaman, Afyonkarahisar, Ağrı, Aksaray, Amasya, Antalya, Artvin, Aydın, Balıkesir, Bartın, Batman, Bayburt, Bilecik, Bingöl, Bitlis, Bolu, Burdur, Bursa, Çanakkale, Çankırı, Çorum, Denizli, Diyarbakır, Düzce, Elazığ, Erzincan, Erzurum, Eskişehir, Gaziantep, Giresun, Gümüşhane, Hatay, Iğdır, Isparta, Kahramanmaraş, Karabük, Karaman, Kars, Kastamonu, Kayseri, Kırıkkale, Kırklareli, Kırşehir, Kocaeli, Konya , Kütahya, Malatya, Manisa, Mardin, Mersin, Muğla, Niğde, Ordu, Osmaniye, Rize, Sakarya, Samsun, Şanlıurfa, Sinop, Sivas, Tekirdağ, Tokat, Trabzon, Uşak, Van, Yalova, Yozgat, Zonguldak