Genel

Resimli Babalar Günü Sözleri! Geleceğin Babasına Babalar Günü Mesajı.. DUYGUSAL PAYLAŞIM! ÖLEN BABAYA BABALAR GÜNÜ MESAJ

En Güzel, Anlamlı ve Resimli Babalar Günü Sözleri! Geleceğin Babasına Babalar Günü Mesajı.. DUYGUSAL PAYLAŞIM! ÖLEN BABAYA BABALAR GÜNÜ MESAJI 2024

Abone Ol

Tüm dünyada büyük bir heyecanla beklenen Babalar Günü, 16 Haziran 2024'te kutlanıyor. Bu özel günde babasına, kayınpederine veya babası yerine koyduğu kişilere sevgisini göstermek isteyenler duygusal mesajlar aramaya başladı. Hem uzun ve duygulu, hem de kısa ve öz mesajlar hazırlamak isteyenler için en güzel örnekleri derledik. İşte hayattaki ve ölen babalar için duygusal Babalar Günü mesajları...

GELECEĞİN BABASINA BABALAR GÜNÜ MESAJI


Geleceğin babalarına özel mesajlarınızı en anlamlı şekilde iletebilmeniz için birkaç örnek:

"Kelimelerle anlatılamayan fedakarlık ve karşılıksız sevgiyi tarif et desen bana herhalde sadece 'baba' derdim. Babalar günün kutlu olsun canım babacım."
"Baba, sen yanımda olmasan bile varlığını hâlâ hissediyorum. Babalar Günü’n kutlu olsun!"
"Senin gibi bir babanın olduğu her gün Babalar Günüdür."
"Rol modelim ve en iyi arkadaşımın Babalar Günü kutlu olsun. Harika bir baba olduğun ve bize ilham verdiğin için teşekkür ederiz."
"Bana bisiklete binmeyi, ayakkabılarımı bağlamayı ve hayallerimin peşinden koşmayı öğreten adamın Babalar Günü kutlu olsun."
"Süpermen’in seninle hiçbir alakası yok baba. Her zaman günü kurtardığın için teşekkürler."

ÖLEN BABAYA BABALAR GÜNÜ MESAJI 2024


Hayatını kaybetmiş babalar için anlam dolu mesajlar:

"Hayatın anlamı ve tüm güzelliklerini öğreten adam, benim sevgili babam. Mekânın cennet olsun. Babalar Günü’n kutlu olsun."
"Geceler uyumak için değil seni özlemek için var gibi baba. Babalar günün kutlu olsun güzel melek."
"Bak baba bugün Babalar Günü yani senin günün, ben yine senin yanındayım, hemen başucundayım. Babalar Günü’n kutlu olsun canım babam."
"Cennet mekânın olsun, Peygamberimiz (SAV) komşun, cennet ehli yoldaşın, dualarım seninle olsun. Canım babam."
"Hep söylerdin babam, okşayıp saçını seni sevmeye doymadan, senin mutluluğunu görmeden, göçüp gidersem bu dünyadan, dua et, mezarımın başucuna gel yeter derdin canım. Babam, ben her gün geliyorum senin yanına. Babalar Günü’n kutlu olsun."

Anlamlı ve Duygusal Babalar Günü Mesajları İçin Paylaş
Bu Babalar Günü'nde sevgi dolu mesajlarınızla duygularınızı en iyi şekilde ifade edin. Geleceğin babasına, hayattaki babanıza veya vefat etmiş babanıza göndereceğiniz bu mesajlar ile onları ne kadar sevdiğinizi ve özlediğinizi dile getirin. Babalar Günü’nüz kutlu olsun!