Bölgesel

Rektör Hacımüftüoğlu’ndan Tümgeneral Altuğ’a Hayırlı Olsun Ziyareti

Rektör Hacımüftüoğlu’ndan Tümgeneral Altuğ’a Hayırlı Olsun Ziyareti

Abone Ol

Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Hacımüftüoğlu, 2. Ordu Kurmay Başkanı ve Garnizon Komutanlığı görevinden 9. Kolordu ve Garnizon Komutanlığı görevine atanan Tümgeneral Tuncay Altuğ’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Ziyaretten memnuniyetini dile getiren Tümgeneral Altuğ, Atatürk Üniversitesi gibi köklü bir kurumun Erzurum’daki eğitim faaliyetlerinin büyük bir önem taşıdığını belirtti. Erzurum’a kısa sürede alıştığını ifade eden Altuğ, toplum yararına gerçekleştirilecek projelerde işbirliği yapabileceklerini ve bu süreçte kendisinin de katkı sağlayabileceğini söyledi.

Rektör Hacımüftüoğlu, Tümgeneral Altuğ’a yeni görevinde başarılar dileyerek, kurumlar arası iletişimin önemine vurgu yaptı. Erzurum’un huzur ve gelişimi için iş birliği ve yardımlaşmanın gerekli olduğunu belirten Prof. Dr. Hacımüftüoğlu, Atatürk Üniversitesi olarak tüm kurum ve kuruluşlarla sürekli iletişim halinde olduklarını ve şehirdeki olumlu gelişmelere katkıda bulunmaktan memnuniyet duyacaklarını ifade etti.

Bu ziyaret, Atatürk Üniversitesi ile askeri yetkililer arasındaki güçlü işbirliğinin ve şehrin gelişimine yönelik ortak çalışmaların önemini bir kez daha gözler önüne serdi.