Porto-Maçı Ne Zaman Saat Kaçta?

UEFA Avrupa Ligi'nde heyecan dolu bir mücadeleye sahne olacak olan Porto ile Manchester United, 3 Ekim 2024 Perşembe günü karşı karşıya gelecek. Maç, saat 22:00’de başlayacak. Portekiz’in güçlü takımlarından Porto, kendi sahasında İngiliz devi Manchester United’ı ağırlayarak Avrupa’da yeniden kendini kanıtlamak istiyor.

Porto-Manchester United Maçı Hangi Kanalda Yayınlanacak?

Porto ile Manchester United arasındaki bu kritik karşılaşma, tabii spor platformundan canlı olarak yayınlanacak. Futbolseverler, bu zorlu mücadelenin heyecanını ekranlarından takip edebilecek.

Porto'nun Durumu Nasıldır?

Porto, son yıllarda Portekiz Ligi'nde şampiyonluk hasreti çekiyor. Bu sezon, Vitor Bruno yönetiminde oldukça iyi bir başlangıç yaptılar. Geride kalan 7 karşılaşmada 6 galibiyet ve 1 mağlubiyet alarak 18 puan toplayan Porto, lider Sporting Lizbon’u yakından takip ediyor. Ancak Avrupa Ligi'nde Bodo/Glimt karşısında yaşanan 3-2'lik mağlubiyet, taraftarları hayal kırıklığına uğrattı. Bu nedenle, Manchester United karşısında galibiyet alarak Avrupa'daki ilk puanlarını kazanmayı hedefliyorlar.

Manchester United'ın Durumu Nasıldır?

Deplasmanda mücadele edecek olan Manchester United, Erik Ten Hag yönetiminde sıkıntılı bir dönem geçiriyor. Premier Lig'de son olarak Tottenham’a karşı alınan 3-0’lık mağlubiyet, kulüpteki belirsizlikleri artırmış durumda. Kırmızı şeytanlar, bu maçı kazanarak kötü gidişatı tersine çevirmek istiyor. 7 puanla ligde 13. sırada yer alan Manchester United için bu maç, Ten Hag’ın geleceği açısından kritik bir önem taşıyor. Olası bir mağlubiyet durumunda, Hollandalı teknik adam ile yolların ayrılabileceği konuşulmakta.

Kaynak: Haber Merkezi