Son dönemde Telegram üzerinden oynanan oyunlar popülaritesini artırdı. Tıklayıcı olarak bilinen Pixelverse daily combo araştırıldı. 9 Temmuz Salı günü Pixelverse dünyasına giriş yapacak olan kullanıcılar için etkileşim robotu kuruldu. PixelTap Telegram botu ile etkileşim kuran oyuncular için PixelTap by Pixelverse deneyimleri başladı. Peki, PixelTap günlük kombo kartları nasıl girilir? İşte merak edilen 9 Temmuz Pixelverse günlük şifre..

PIXELVERSE DAILY COMBO 9 TEMMUZ 2024

Oyunculara coin kazandıran Pixelverse daily combo ile büyük sarı paraya dokunmanız gerekiyor. Botlarınızı yükseltmek için hayati önem taşıyan para birimi sayesinde kazandığınız birikimler diğer oyunculara karşı savaşlarda daha etkili hale gelmenizi sağlayacak. Telegram üzerinden botla oyunu aktif ettikten sonra her dokunuş zamanlayıcısı uzatıyor. Talep düğmesine basınca zamanlama sıfırlanıyor. PixelTap dünyasında yeni olanlar için oyunun temel mekaniklerini anlamak büyük önem taşıyor.

PIXELTAP BY PIXELVERSE ŞİFRE

PixelTap dünyasında yaşanan savaşlar oyuncuların rakiplerinden daha hızlı dokunmasını gerektiriyor. 9 Temmuz Salı günü PixelTap özel dokunma kombinasyonunu tamamlayarak büyük ödüller kazanma fırsatını kaçırmayın. Pixelverse ödülleri toplamak için Ödüller sekmesine erişin. Telegram’da PixelTap oyununu açın. Günlük kombo butonuna basarak sanal oyun deneyimini artırın. 15 farklı canavar kartından doğru karakterleri sürükleyip bırakın.

Kaynak: Haber Merkezi