Genel

Pazar TSO İle Arhavi Meslek Yüksekokulu Arasında E-Ticaret Eğitimi İşbirliği

Pazar Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nevzat BAYRAKTUTAN, Artvin Çoruh Üniversitesi Arhavi Meslek Yüksekokulu öğretim görevlilerinden Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Burak GÜVENMAN ve Öğr. Gör. Dr. Metin ÖZKUL ile bir araya geldi.

Abone Ol

Yapılan görüşmede Başkan Bayraktutan Pazar TSO Odasında yapılması planlanan E-ticaret eğitimiyle, hâlihazırda çalışan veya henüz çalışma hayatında bulunmayan kişilere e-ticaret eğitimi verilerek e-ticaret sektöründe nitelikli insan kaynağının artırılması, bu sayede işletmelerin internet üzerinden satış kabiliyetinin ve hacminin artırılmasının önemini vurguladı.

Başkan BAYRAKTUTAN Odamızın bu eğitimi planına aldığını ve Ekim ayında verileceğini belirterek şunları söyledi “Gelişen teknolojinin bize sunduğu en önemli imkanlardan birisi de e-ticaret. E-Ticaret hem müşteri için, hem de küçük-orta-büyük ölçekli firmalar için büyük önem taşıyor. Amacımız esnaflarımızın ve KOBİ'lerimizin internette satış yapmasını sağlamak için nitelikli insan kaynağının artırılması, daha fazla esnaf ve KOBİ’nin dijitalleşerek e-ticarete başlaması ve bu yolla kalkınmanın desteklenmesidir.”dedi.

Pazar Ticaret ve Sanayi Odası E-Ticaretin KOBİ’lerimizin ve Esnaflarımızın dijitalleşme yolculuğunu güçlendirecek olan bu eğitim programının, sektörün gelişmesine ve daha fazla KOBİ’mizin e-ticaretin avantajlarından faydalanmasına önemli bir katkı sağlayacağına inanıyoruz.