Pazar Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nevzat Bayraktutan ve Pazar Belediyesi Başkanı Neşet Çakır'ın da daha önceden oda başkanlığı döneminde kuruluşunda öncülük ettiği kooperatifin, ilçede kadın girişimini desteklemek ve kadın istihdamını arttırmak amacıyla yer tahsis etmişlerdi.

I M G 20240820 W A0014

Açılışta; Rize Milletvekili Tahsin Ocaklı, İstanbul Milletvekili Türkan Elçi, Pazar Kaymakamı Hamza İnan, Pazar Belediye Başkanı Neşet Çakır, Pazar Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nevzat Bayraktutan, Pazar Ziraat Odası Başkanı Nurettin İnce, Pazar Şöforler Odası Başkanı Osman Yüksel,TOBB Pazar Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Leyla Taşkın, S.S. Pazar Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi başkanı Sevim Taşkın, kooperatif yönetim kurulu ve üyeleri, sivil toplum örgütleri, parti temsilcileri, basın mensupları, üretici kadınlar ve vatandaşlar yer aldı.

I M G 20240820 W A0010

Pazar Kadın Girişimi Kooperatifi, yer tahsisinden, malzeme, ekipman ve pazarlama desteğine, ürün desteğinden bütçe desteğine kadar önemli desteklerin sağlandığı için İlçe protokolüne teşekkür ettiler.

Yönetim Kurulu Başkanı Nevzat Bayraktutan, alternatif satış kanalları yaratmak, el emeği ile üreterek aile bütçesine katkıda bulunmak isteyen Pazarlı kadınlar için kurulan S.S.Pazar Kadın Girişimi Kooperatifi'nin büyüyerek tüm Türkiye'ye örnek olmasını temenni etti.

I M G 20240820 W A0013

Muhabir: REYHANE YAZICI TÜYLÜOĞLU