Bölgesel

Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Kaya'dan Bayram Mesaisi

Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Kaya'dan Bayram Ziyareti

Abone Ol

Kurban Bayramı’nın son gününde, Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Kaya, şehrin en işlek caddeleri olan Uzunsokak ve Kunduracılar’da bayram mesaisi yapan esnaflarla, vatandaşlarla ve gurbetten gelen hemşerilerle buluştu. Başkan Kaya’nın ziyareti, bayram coşkusunu daha da pekiştirdi.

Bayramın son gününü esnaflarla ve vatandaşlarla bir araya gelerek geçiren Başkan Kaya, herkesin bayramını kutladı ve sohbet etti. Bu sıcak karşılamalar ve güler yüzlü buluşmalar, bayramın anlamını daha da derinleştirdi. Başkan Kaya, esnafların bayram boyunca gösterdikleri çaba ve misafirperverlikten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Ahmet Kaya, yaptığı açıklamada, "Sizlerin güler yüzü, göstermiş olduğunuz sevgi seli bayramımıza ayrı bir renk kattı. Esnaflarımıza bereketli bir sezon diliyorum, hep birlikte sağlıklı, huzurlu ve mutluluk dolu nice bayramları yaşayalım," dedi.

Esnaf ve vatandaşların ilgisiyle karşılanan Ahmet Kaya, Uzunsokak ve Kunduracılar’daki ziyaretlerinde esnafların dileklerini ve taleplerini dinledi. Başkan Kaya, "Esnafımızın ve vatandaşımızın memnuniyeti bizler için her zaman önceliklidir. Ortahisar’ı hep birlikte daha güzel ve yaşanabilir kılmak için çalışıyoruz," ifadelerini kullandı.