Bölgesel

Oltu Belediye Başkanı Adem Çelebi'den Yeni Eğitim Öğretim Yılı Mesajı

Adem Çelebi, Eğitimde Yeniliklerin Umudunu Paylaştı: “Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ile Daha Güçlü Adımlar

Abone Ol

Oltu Belediye Başkanı Adem Çelebi, 2024-2025 eğitim öğretim yılının başlaması nedeniyle bir mesaj yayımladı. Çelebi, Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli'nin bu yıl ilk defa okul öncesi, 1. sınıf, 5. sınıf ve 9. sınıflarda uygulanacağını belirterek, eğitimdeki bu yeniliklerin umut verici olduğunu vurguladı.

Başkan Çelebi, mesajında şu ifadelere yer verdi: “Geleceğimizin teminatı olan kıymetli öğrencilerimizin okullarına, arkadaşlarına ve öğretmenlerine kavuştuğu yeni bir eğitim öğretim yılına daha başlıyoruz. Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli'nin ilk defa okul öncesi, 1. sınıf, 5. sınıf ve 9. sınıflarda uygulanacağı bu eğitim ve öğretim yılını yepyeni umutlarla karşılarken, Türkiye Yüzyılı'na giden bu kutlu yolda çok daha sağlam adımlarla ilerliyor olmanın haklı gururunu yaşıyoruz.”

Çelebi, çocukları ve gençleri bilimin aydınlık ışığında, vatanını ve milletini seven, millî ve manevi değerlere sahip bireyler olarak yetiştirme sorumluluğunu üstleneceklerini ifade etti. “Yarınlarımızın umudu çocuklarımızı ve gençlerimizi; bilimin aydınlık ışığında, vatanını ve milletini seven, millî ve manevi değerlere sahip bireyler olarak en iyi şekilde yetiştirmek adına bize düşen tüm sorumlulukları yerine getirecek, bir an bile düşünmeden bütün fedakarlıkları yapacağız,” diyen Çelebi, tüm öğrencilere ve eğitim camiasına başarılı, sağlıklı ve mutlu bir eğitim öğretim yılı diledi.

Adem Çelebi'nin mesajı, eğitim camiasına ve öğrencilere moral ve motivasyon kaynağı olurken, bu yılki eğitim yolculuğu için umut verici bir başlangıç olarak değerlendirildi.