Bölgesel

Okuyan Artvin Projesi Koordinatörler Toplantısı: Kitap Okuma Sevgisi Yaygınlaşıyor

Okuyan Artvin Projesi Koordinatörler Toplantısı Gerçekleşti

Abone Ol

Her yıl büyük bir ilgiyle sürdürülen Okuyan Artvin Projesi'nin Merkez ve ilçe koordinatörler toplantısı, Okuyan Artvin Kitap Kafe’de yapıldı. Toplantıya Artvin İl Milli Eğitim Müdürü Fahri Acar, İl Milli Eğitim Şube Müdürü İsmail İnan ve çeşitli ilçelerden koordinatör öğretmenler katıldı.

Toplantıda konuşan İl Müdürü Fahri Acar, “Öğrenci, öğretmen ve velilere kitap okumanın önemini kavratmak, öğrencilere mümkün olduğunca erken yaşlardan itibaren kitap okuma sevgisi kazandırmak gibi amaçlar doğrultusunda 2021 yılından beri uyguladığımız Okuyan Artvin Projemiz, Artvin genelinde ilgiyle karşılanıp sahiplenildi. Bu anlamlı projenin başarıya ulaşmasında siz koordinatör öğretmenlerimizin özverili çalışmalarının etkisi çoktur. Bu vesileyle sizlere teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.

Her yıl çeşitli etkinliklerle hayata geçirilen projenin, 2024-2025 Eğitim Öğretim Yılı’ndaki etkinlik planı toplantıda tartışıldı ve proje kapsamında yapılacak etkinlikler belirlendi. Toplantı, gelecekteki kitap okuma etkinliklerinin planlamasıyla sona erdi.

Artvin İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Okuyan Artvin Projesi ile öğrencilere kitap okuma alışkanlığı kazandırarak, okuma kültürünü yaymayı hedefliyor.