Bölgesel

Okuyan Artvin Projesi: Borçka ve Ardanuç Çocuk Şenlikleri Renkli Görüntülere Sahne Oldu!

Artvin'de Okuyan Çocuklar Kitapla Eğlendi: Borçka ve Ardanuç Şenlikleri Keyif Dolu Geçti!

Abone Ol

Artvin'in Borçka ve Ardanuç ilçelerinde düzenlenen Okuyan Artvin Projesi'nin yıl sonu etkinlikleri kapsamında çocuklar keyifli bir gün geçirdi. Şenliklere ilçe protokol üyeleri, öğretmenler ve öğrenciler yoğun ilgi gösterdi.

Okuyan Artvin projesi kapsamında düzenlenen Borçka ve Ardanuç Çocuk Şenlikleri renkli görüntülere sahne oldu. Etkinliklere katılan öğrenciler, hem eğlenceli vakit geçirdiler hem de öğrenme fırsatı buldular.

Şenliklerde öğrenciler öncelikle kitap okuma etkinliğiyle başladılar. Ardından resim yapma, kitap ayraçları süsleme, yüz boyama gibi etkinliklerle keyifli zaman geçirdiler. Geleneksel oyunlar ise öğrencilerin hem eğlendiği hem de kültürel değerleri yaşadığı bir ortam sağladı.

Ardanuç ilçesinde düzenlenen etkinliklerde öğrenciler, Hacivat ve Karagöz oyununu büyük bir ilgiyle izlediler. Geleneksel Türk tiyatrosunun renkli karakterleriyle tanışan çocuklar, eğlenceli dakikalar geçirdiler.

Artvin İl Milli Eğitim Müdürlüğü sosyal medya hesaplarından yapılan paylaşımda, şenliklerin renkli görüntüleri paylaşılırken, etkinliklere katılan herkesin keyifli zaman geçirdiği belirtildi.