Of Belediyesi, ilçe genelinde asfalt çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda Karabudak Mahallesi'nde sıcak asfalt serim çalışmaları başlatıldı.

Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, Karabudak Mahallesi'nde yürütülen asfalt çalışmalarını yerinde inceledi. Başkan Sarıalioğlu'na, Karabudak Mahalle Muhtarı Hüseyin Büyük de eşlik etti.

Başkan Sarıalioğlu, yaptığı açıklamada, "Of'umuzda asfalt çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. Karabudak Mahallesi'nde sıcak asfalt serim çalışmalarımızı yerinde inceleyerek, yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldık. Mahallemizin yollarını modern bir görünüme kavuşturacağız. Sizlerin yaşam alanlarını güzelleştirmek adına, ekiplerimiz çalışmalarına tüm hızıyla devam edecektir. Kıymetli hemşehrilerimize hayırlı, uğurlu olsun" dedi.

Karabudak Mahallesi Muhtarı Hüseyin Büyük ise, "Belediye Başkanımız Salim Salih Sarıalioğlu'na ve ekibine teşekkür ediyorum. Mahallemizin yolları artık daha modern bir görünüme kavuşacak. Hemşehrilerimiz adına çok memnunuz" diye konuştu.

Asfalt çalışmalarının kısa sürede tamamlanması bekleniyor.

Kaynak: HABER MERKEZİ