Geniş içeriği ile birçok seçenek sunan Netflix'te en çok izlenen filmler 2024 yılında sıklıkla araştırılıyor. İşte, sizler için hazırladığımız Netflix Türkiye'de en çok izlenen filmler

Netflix Türkiye'de En Çok Izlenen Filmler Listesi

Red Notice

Red Notice

Netflix en çok izlenen filmler aksiyon ve macera kategorisindeki filmler ile dikkat çekiyor. Red Notice, bir eser hırsızı olan Fil’in yaşamını konu ediniyor. Fil, FBI’ın en iyi ajanlarından biri tarafından yakalanmaya çalışılıyor. Gal Gadot’un canlandırdığı Fil, Red Notice filminin ikonik bir karakteri olarak seyirci karşısına çıkıyor. 2021 yılında Netflix’te yayınlanmaya başlayan film, izleyicileri hızlı ve sürükleyici bir maceraya çağırıyor.

Dont Look Up

Don’t Look Up

Don’t Look Up, Netflix'te en çok izlenen filmler arasında yer alıyor. Gösterime girdiği günden beri konusu ve oyuncu kadrosu ile dikkat çeken film, bir kuyruklu yıldızdan dolayı dünyanın yok olacağını bilen bilim insanlarını ve bunu görmezden gelen politikacıları anlatıyor. Filmin yönetmen koltuğunda Adam McKay oturuyor. Birçok komedi filminin senaryosunu yazmış bir senarist olarak dikkat çeken Adam McKay’in yönetmenliğini yaptığı film, mizah açısından da ön plana çıkıyor ve seyircileri güldürebiliyor.

Bird Box

Bird Box

Netflix filmleri arasında en çok izlenen yapımlardan biri olan Bird Box, distopik bir dünyada çocuklarını korumak için gözleri bağlı şekilde sonu bilinmeyen bir yolculuğa çıkmak zorunda kalan bir annenin hikayesini konu ediniyor. Film, bir romandan uyarlandığı için oldukça ilgi çekici ve derin bir konuya sahip. Aynı zamanda ünlü oyuncu Sandra Bullock oyunculuğuyla filmde göz kamaştırıyor. Korku ve gerilim türündeki Bird Box, 2018 yılında yayınlanmaya başladığı haftada 45 milyonun üzerinde izlenme elde etmesi ile rekor kırmıştı.

Glass Onion A Knives Out Mystery

Glass Onion: A Knives Out Mystery

Edward Norton, Kate Hudson ve Daniel Craig gibi başarılı oyuncuların başrolleri paylaştığı  film 2022’de gösterime girdi. Suç ve cinayet konularını işleyen Glass Onion (Bıçaklar Çekildi) filminde aynı zamanda, komedi unsuru da bulunuyor. Seyirciler filmi izlerken şüphelileri tanımaya çalışıyor ve suçluyu arıyor. Filmin büyük kısmının komşu ülke Yunanistan’da çekilmesi de farklı bir his veriyor.

The Gray Man 2

The Gray Man

En iyi Netflix filmleri arasında olan The Gray Man, başarılı bir aksiyon-gerilim filmidir. Gri Adam, Ryan Gosling’in oyunculuğu ile dikkat çeken yapımlar arasında. Filmin çekimlerinin yaklaşık 10 farklı ülkede yapıldığı biliniyor. Bir CIA ajanının peşine düşen sosyopat bir ajanın hayatına odaklanılıyor.

Notting Hill

Notting Hill

Notting Hill filmi hem romantik hem de komedi kategorisinde yer alıyor. Aşk Engel Tanımaz filmi, Julia Roberts ve Hugh Grant’ı buluşturuyor. Londralı bir kitapçı ile Hollywoodlu bir oyuncunun bir araya gelmesi ile başlayan senaryo, pek çok engeli aşan çiftin film boyunca izleyiciyi güldürmesini ve şaşırtmasını sağlayan bir olay örgüsüne sahip

The Lord Of The Rings Triology

The Lord of the Rings Triology

Kült bir film serisi olan Yüzüklerin Efendisi, epik ve fantastik ögeleri ile dikkat çekiyor. Aynı zamanda sembolik anlatımı ile Netflix’te en çok izlenen filmler arasında bulunmayı başarıyor. J. R. R. Tolkien’ın romanından uyarlanan film serisi, hayran kitlesi tarafından halen tartışılıyor. Üçleme seri; Yüzük Kardeşliği, İki Kule ve Kralın Dönüşü adlı filmlerden meydana geliyor.  

The Mask Of Zorro

The Mask of Zorro 

Bu macera filminin başrolünde, Antonio Banderas ile Catherine Zeta yer alıyor. 1999’da vizyona giren The Mask of Zorro filmi, oyunculuklar ve senaryo açısından pek çok övgüyü hak ediyor. Maskeli Kahraman Zorro filmi, ilk kez 1919’da bir çizgi romanda ortaya çıkan maskeli kahraman Zorro’yu konu ediniyor. Kötü insanları cezalandıran iyi yürekli bir kahraman karakter çizen filmin yönetmen koltuğunda Martin Campbell oturuyor.

Kaynak: Haber Merkezi