30 Ocak 2024 Salı günü Muş’da  elektrik kesintisi yaşanması sonucu elektriksiz kalacak ilçeler ve mahallelerin güncel tam listesi.

30 Ocak 2024 Merkez / Muş Elektrik Kesinti Detayı

Merkez şehrinde yaşanan elektrik kesintisi hayatı olumsuz etkiliyor. Muş’da belirli ilçelerde elektrik kesintisi yaşanmaya devam ediyor, bundan nasibini Merkez ilçesi de aldı. Merkez ilçesinde kesintinin ne kadar süreceği merak ediliyor. 30 Ocak 2024 Merkez / Muş Elektrik Kesinti Detayı başlıklı haberimizde kesintinin detaylarını yazdık.

Muş Merkez için Planlanan Elektrik kesintisi süresi : 3 saat
Elektrik kesintisi yaşanan şehir : Muş
Elektrik kesintisinden etkilenen ilçe belediyesi : Merkez
Hangi Merkez bölgeleri Elektrikten Etkilenecek? : MUŞ İLİNE BAĞLI HÜRRİYET MAHALLESİ SANAT OKULU CİVARLARINDA PLANLI BAKIM ONARIM ÇALIŞMASI NEDENİ İLE ENERJİ KESİNTİSİ YAŞANMAKTADIR.
Merkez’ta Elektrik Niye Kesik? Nedeni : PLANLI BAKIM ONARIM ÇALIŞMASI
Elektrik kesintisi başlama zamanı : 30 Ocak 2024 Salı 10:00
Elektrik kesintisi bitiş saati : 30 Ocak 2024 Salı 13:00
Haber Kaynağı : VEDAŞ (Vangölü Elektrik Dağıtım A.Ş.)

30 Ocak 2024 Merkez / Muş Elektrik Kesinti BilgisiMuş Merkez ilçesinde bugün toplam 3 saat süreyle elektrik kesintisi yaşanıyor. Muş genelinde farklı ilçelerde meydana gelen Elektrik Kesintisi arızaları ve kesintileri yaşam süreçlerini olumsuz etkiliyor, ve bu durumdan Merkez de nasibini alıyor. Kesintinin ne kadar süreceği konusunda endişe ve merak hakimken, 2024-01-30 tarihli Muş, Merkez Elektrik Kesintisi ve Arıza Durumu haberimizde bu konuyla ilgili en güncel bilgileri ve ayrıntıları bulabilirsiniz.

Elektrik kesintisinin tahmini süresi : 3 saat
Elektrik kesintisi yaşanan şehir : Muş
Elektrik kesintisinden etkilenen ilçe belediyesi : Merkez
Dikkat! Merkez için Elektrik Kesintisi Olacak Bölgeler : MUŞ İLİNE BAĞLI KEPENEK TOKİ 1.ETAP BÖLGESİNDE PLANLI BAKIM ONARIM ÇALIŞMASI NEDENİ İLE ENERJİ KESİNTİSİ YAŞANMAKTADIR.
Dikkat! Merkez’ta Elektrik Kesintisinin Sebebi : PLANLI BAKIM ONARIM ÇALIŞMASI
Elektrik kesintisi başlama zamanı : 30 Ocak 2024 Salı 12:00
Elektrik kesintisi bitiş saati : 30 Ocak 2024 Salı 15:00
Haber Kaynağı : VEDAŞ (Vangölü Elektrik Dağıtım A.Ş.)