Müge Anlı Gamze Bebek akıbeti merak konusu oldu. ATV ekranında yayınlanan Müge Anlı İle Tatlı Sert yeni bölüm Gamze bebek olayı güne damga vurdu. 23 Şubat Cuma günü canlı yayın yapan Müge Anlı yeni bölümde kayıp Gamze Bebek olayında çarpıcı gelişmeler ekrana geldi. Yasemin ve Gülbani eltiler birbirini yasak aşk ile suçladı. Mecit ile Gülbani’nin ilişkisi ortaya çıktıktan sonra Mecit’in yeğeni olan kasap Mümin ile de Yasemin’in sevgili olduğu iddia edildi. Yayına bağlanan gizli tanık Mecit ile Gülbani’nin Gamze bebeği Adapazarı’ndaki zengin bir aileye sattıklarını iddia etti. Peki, Müge Anlı Gamze bebek öldü mü? Gamze bebeği kim neden kaçırdı? İşte Müge Anlı Gamze bebek flaş gelişme..

MÜGE ANLI GAMZE BEBEK OLAYI FLAŞ GELİŞME

Milyonları ekran başına toplayan Müge Anlı canlı yayın herkesi şoke eden açıklamalar duyuldu. 23 Şubat Cuma Müge Anlı canlı yayın Gamze bebek akıbeti tartışıldı. Ömer ve Yasemin Gündoğdu çifti o dönem bebek olan Gamze’yi aramak için Müge Anlı’ya başvurdu. 2004 yılında Ordu’nun Gölköy ilçesinde kaybolan Gamze’yi bulmak için olayı inceleyen Müge Anlı yasak aşkı ortaya çıkardı. Gamze’nin babası Ömer’in yengesi Gülbani ile Mecit’in yasak aşkı yüzünden Gamze’nin kaçırıldığı iddia edildi. Ardından Müge Anlı yeni bölüm Gamze’nin annesi Yasemin ile de Mecit’in üvey yeğeni olan kasap Mümin ile aşk yaşadığı iddia edildi. 23 Şubat Müge Anlı eltiler yüz yüze geldi. Yasemin’in eltisi Aydan ile kayınbiraderi Nazmi Müge Anlı canlı yayın katıldı.

Hq720 10

MÜGE ANLI GAMZE BEBEK KİM, NEDEN KAÇIRDI?

Olayın sır perdesinin bitmek bilmediği Müge Anlı Gamze bebek olayı için sessiz kalamayan Müge Anlı, “Bence bize başvuran tarafın bize yarımcı olması gerek ilk başta. Bilgiler sizde yani. Ama siz bizi yorarsanız  böyle olmaz. Ben hala kendinizi düşündüğünüzü düşünüyorum. 2 yaşında çocuk sokakta olmaz. Zaten kimse kimseye hiçbir şey söyleyemiyor bu memlekette. Bana bunu anlatamazsın 2 yaşındaki çocuk bahçeye bırakılmaz” dedi. Stüdyoya gelen elti Aydan ise, “Benim anneliğimi kimse asla sorgulayamaz” diyerek tepki gösterdi. 2 yaşındaki Gamze bebeği kim neden kaçırdı yoksa öldürüldü mü henüz belli olmadı.

Kaynak: HABER MERKEZİ