Genel

Müge Anlı'da Ahsen Nur Yıldırım'ı şoke eden gerçek! Üç ablası bir ağabeyi var sanırken...

Müge Anlı'da Yeşilçam filmlerini aratmayacak bir hikaye programa damgasını vurdu. Öz ailesini bulmak için Müge Anlı'ya katılan Ahsen Nur Yıldırım, çok kısa sürede ailesine ulaştı ama öğrendiği gerçek hem Ahsen Nur Yıldırım'ı hem de seyircileri şoke etti. Müge Anlı'nın canlı yayında aktardığı iki gerçek, hem Ahsen Nur Yıldırım'ı hem de yıllar sonra kavuştuğu kardeşlerini şoke etti!

Abone Ol

Ahsen Nur Yıldırım tam 21 yıl önce hastanede doğduktan sonra cami avlusuna bırakılmıştı. Çocuk Esirgeme Kurumu'na bırakılan daha sonra evlatlık alınan Ahsen Nur Yıldırım, yıllar sonra tesadüf eseri evlatlık olduğunu öğrenmiş ve öz ailesini bulmak için Müge Anlı'nın kapısını çalmıştı. Sadece 3 günlük bir süre içerisinde ailesini bulan Ahsen Nur Yıldırım, yaşamıyla ilgili gerçeği Müge Anlı'nın canlı yayınında öğrendi.

MÜGE ANLI'DA AHSEN NUR YILDIRIM VE KARDEŞLERİNİ ŞOKE EDEN GERÇEK!

Ahsen Nur Yıldırım; annesinin 14 yıl önce vefat ettiğini, babasının resmi nikahlı evliliğinden bir ağabeyi ve ablası, aynı anneden olarak da iki ablası olduğunu öğrenmişti. Dün babası, ablası Buse ve telefon üzerinden de, kendisi gibi evlatlık olarak başka bir ailede büyüyen ablası Sude'yle tanışan Ahsen Nur, bugün de babasının diğer evliliğinden olan ablasıyla canlı yayında tanışma fırsat buldu. Ancak hem Ahsen Nur'u hem de ablaları ve ağabeyini etkileyecek iki önemli gerçeği, canlı yayında Müge Anlı açıkladı.

Kız kardeş Buse; Ahsen'den önce dünyaya gelen kardeşlerinden Sude'nin aileleri tarafından maddi zorluklardan dolayı komşuları Döndü Hanım'a bıraktıklarını söyledi. Döndü Hanım'ın kendisini de evlatlık almak istediğini belirten Buse, kız kardeşi Sude'yle 10 yaşına kadar görüştüklerini ancak daha sonra iletişimlerinin koptuğunu söyledi. Ahsen'in de, kendisi 2-3 yaşındayken camiye yine maddi zorluklar nedeniyle terk edildiğini belirtmişti.

ÇOK KISA SÜREDE EVLATLIK VERİLEN SUDE'YE DE ULAŞILDI

Canlı yayında kavuşan kız kardeşler, evlatlık verilen diğer kardeşleri Sude'ye de çok kısa sürede kavuşmuşlardı. Evli ve bir çocuk annesi olan Buse'yle, evlatlık verilen Sude'nin de birbirlerinden haberdar olmadan Ankara'da yaşadıkları ortaya çıkmıştı.

HİÇ BİLMEDİKLERİ BİR AĞABEYLERİ VE KIZ KARDEŞLERİ DAHA VAR

Abla Buse, yayın sonrası Müge Anlı'ya; aslında bir kız kardeşlerinin daha olduğunu, annelerinin 2010 yılında Buket ismini verdikleri bir kız çocuk dünyaya getirdiğini, onun da Bahçelievler Çocuk Esirgeme Kurumu'na bıraktığını söyledi. Aranan Buket'in, şu anda 14 yaşında olduğu biliniyor.

Anlı, programa ihbarda bulunan bir kişinin de; Ahsen Nur, Buse, Sude ve 2010 yılında evlatlık olarak verilen kız kardeşleri Buket'in anneleri Necmiye Hanım'ın, 1998 yılında bir erkek çocuk dünyaya getirdiği iddiasında bulunduğunu belirtti.

Yayına bağlanan kişi canlı yayında bildiği gerçeği anlattı. Necmiye Hanım'ın uzaktan akrabası olan kişi; dayısı tarafından kabul edilmeyen çocuğun, doğduğu klinikte bırakıldığını söyledi. Ahsen Nur'un yıllar sonra kavuştuğu babası da, bu gerçeği bildiğini söyledi.