Atv’de yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında bir kayıp olayı adeta faciaya dönüştü. Müge Anlı’ya katılan Baba Seyfi Birbir, 4 yaşındaki oğlunun kaybolması ile ilgili bir numaralı şüpheli haline dönüşmüştü.

Hatta Müge Anlı’da köşeye sıkıştıktan sonra kendine zarar veren Seyfi Birbir hastaneye kaldırılmıştı. Tedavi altında olan ve durumunun iyi olduğu söylenen Seyfi Birbir’den kötü haber geldi.Muge Anli Seyfi Birbir Olayi 2

SEYFİ BİRBİR ÖLDÜ MÜ?

Geçtiğimiz günlerde intihar girişiminde bulunan ve hastanede tedavi altına alınan Seyfi Birbir bu defa evinin bahçesinde intihar etti. Cansız bedeni bulunan Seyfi Birbir’in hayatına son verdiği öğrenildi.

MÜGE ANLI SEYFİ BİRBİR OLAYI NEDİR?

Atv’de yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programına katılan Hacer Çınaroğlu, yıllar önce kocasının oğlu Serdar’ı evlatlık verdiğini söylemiş ve bulmak için Müge Anlı’dan yardım istemişti. Serdar’ın 4 yaşındayken başka birine evlatlık verildiği iddia edilmişti ancak Baba Seyfi Birbir programa geldikten sonra her şeye adeta birbirine girdi. Kayıp oğlu ile ilgili şüpheli ifadeler kullanan Seyfi Birbir önce oğlunu birilerine evlatlık verdiğini söyledi ardından da bir lunaparkta terk ettiğini.

Seyfi Birbir son olarak Müge Anlı’da oğlunu bulduğunu ve onunla 15 yıldır görüştüğünü belirterek canlı yayına getireceğini söylemişti. Ancak canlı yayın günü otelde kendine zarar veren Seyfi Birbir hastaneye kaldırılmıştı. Başarılı bir operasyon geçiren ve durumunun iyi olduğu belirtilen Seyfi Birbir bu defa hastaneden taburcu olduktan sonra kendi evinin bahçesinde intihar etti.

Kaynak: Haber Merkezi