Genel

Migros’tan 9 Ekim’e kadar sürecek şahane indirim: Ayçiçek yağı, zeytinyağı, köfte, yumurta listede

Migros Market 9 Ekim’e kadar geçerli yeni indirim fırsatlarını duyurdu. Migroskop indirim listesinde ayçiçek yağı zeytinyağı köfte ve yumurta başta olmak üzere birçok ürün var.

Abone Ol

Migros Market indirimleri tüketicilerin en yoğun olarak takip ettiği indirimlerin başında geliyor. Ünlü Marketler Zinciri Özellikle bu yıl fiyatlarına çok ciddi indirimler yapmaya devam ediyor. Ekim ayının yeni kampanyasında duyuran Migros’ta ayçiçek yağı zeytinyağı köfte yumurta ve daha birçok üründe indirim fırsatı var. 9 Ekim’e kadar geçerli yeni Migros indirimleri belli oldu. İşte Migros indirimli ürünler listesi…

MİGROS YENİ İNDİRİMLERİ AÇIKLADI

Migros markette 9 Ekim’e kadar devam edecek yeni indirim listesi belli oldu. Her daim evlerini en temel ihtiyaç ürünlerini indirimli olarak satan ünlü marketler zincirinde yeni katalog oldukça geniş. Ancak elbette bu ürünler arasında da öne çıkanlar var. Ayçiçek yağı zeytinyağı peynir köfte yumurta fiyatları Migros’ta dip yaptı. İşte Migros’un yeni indirimli ürün listesi:

Uzman kasap ızgara köfte 3 al 2 öde

Emek 5 litre ayçiçek yağı 238,95 TL

Komili Natural sızma zeytinyağı 2 litre 559,95 TL

Doğuş Rize Çay 1000 gram 139,95 TL

Ünal dilimli klasik beyaz peynir 450 gram 189,90 TL

Dana orta Yağlı et 489,95 TL

Migros tam yağlı homojenize yoğurt 3 kilogram 98,50 TL

KOMİLİ RİVERİA zeytinyağı 2 litre 484,90 TL

Altınkılıç tam yağlı İnek peyniri 500 gram 139,90

Komili ayçiçek yağı 2 litre 119,95 TL

Migros’un yeni indirim fırsatları 9 Ekim tarihine kadar geçerli olacak. İndirimli ürünler sadece Migros Money kart ile alınabilecek. Eğer Migros Money kartınız yoksa hemen kasalardan temin ederek indirimli ve hesaplı alışveriş yapabilirsiniz.