Migros Market son dönemlerde indirimli ürün kampanyaları ile dikkat çekmeye devam ediyor. Türkiye’nin dört bir yanında yüzlerce şubesi bulunan ünlü marketler zinciri şubat ayında da özel kampanyalar düzenliyor. Evinizin tüm ihtiyaçları, temel gıda ürünleri, hijyen ürünleri Migros’ta yine indirimli olarak sizlerle buluşacak. Migros’un yeni aktüel ürünler listesinde yok yok. Ayçiçek yağı zeytinyağı toz şeker yumurta tuvalet kağıdı kağıt havlu ve daha nice ürünü Bu kampanyada hesapta fiyatları ile bulabilirsiniz.

Migros markette indirim Rüzgarı şubat ayında da devam ediyor. Hesaplı fiyatları ve kaliteli ürünleri ile rağbet gören ünlü Marketler Zinciri bu hafta sonuna özel yeni indirim fırsatlarını da duyurdu. Sadece iki gün geçerli indirim kampanyasını duyuran Migros markete haberi alanlar adeta Akın etti. Peki Migros’ta hangi ürünler indirimde? Yeni Migros aktüel kataloğu ile neler geliyor? İşte Migros’un yeni fiyat listesi ve indirimli ürünleri…

MİGROS’TA 2 GÜN GEÇERLİ YENİ İNDİRİM KAMPANYASI BAŞLADI

Migros Market hesaplı ve kaliteli ürünleriyle dikkatleri üzerine toplamaya devam ediyor. Yeni indirimli ürün listesini duyuran ünlü marketler zincirinde sadece 2 gün geçerli fırsat ürünleri var. Migros’un yeni kampanyasında 10 Şubat tarihine kadar sıvı bulaşık deterjanı çeşitlerinde yüzde 25 indirim uygulanacak. Temizlik ve hijyen grubunda dev indirimlere imza atan ünlü marketler zincirinde tuvalet kağıdı ve kağıt havlu çeşitlerine de yine %25 indirim var.

MİGROS’TA 2. ÜRÜNE YÜZDE 50’YE VARAN İNDİRİM FIRSATI

Migros’un Sadece iki gün geçerli yeni kampanyasında salam ve sosis gibi ürünlerde de indirim var. Ayrıca bu indirimlerde ikinci ürüne yüzde 50’ye Varan yeni bir indirim fırsatı daha ortaya çıkıyor. 10 Şubat tarihine kadar geçerli olan kampanya Migros Market ve Migros Sanal Market uygulamalarında sizlerle buluşuyor.

MİGROS ÇAY FİYATLARINA DA DEV İNDİRİM BAŞLADI

Migros’un indirimleri bitmek bilmiyor. Bir indirimde çay kategorisindeki ürünler için geldi. Migros’ta poşet Çay bitki çayı kiloluk çay gibi ürünlerde yüzde 30’a varan indirim fırsatı var. Migros Market indirim kampanyasından faydalanmak için mutlaka Migros Money kart ya da Migros Money Club Kart sahibi olmak gerekiyor. Eğer Migros kartınız yoksa kasalardan temin edebilirsiniz.

Kaynak: HABER MERKEZİ