Çayeli Belediye meslici yine karıştı...

Çayeli Belediyesi'nin Temmuz ayı meclis toplantısında AK Partili üyeler salonu yine terk etti.

İmar planlarının görüşüldüğü toplantıda, gündemdeki bir maddenin teklifi okunurken AK Partili üyeler salondan ayrıldı.

WhatsApp Image 2023-07-04 at 10.34.25

Belediye Başkanı İsmail Hakkı Çiftçi, AK Partili üyelerin salondan ayrılmasının ardınan, AK Partili üyelerin dolaylı yoldan CHP'ye çalıştığını iddia etti.

Başkan Çifçi, yaşanan durum ile iligli meclis toplantısında şu ifadeleri kullandı:

"Yanlış planlanan imar alanlarda onlarca insan var. Biz, onların sorununu çözmek için buradayız. Bizim zor olan kısmımız bu şehrin vizyonunu belirlemek, imar yapmak, doğru planlar yapmak. Bu tartışmalar ile bir yere gidemeyiz."

"Çayeli halkı için el kaldırması gereken insanlar salonu terk etmişler"
"Bu konuları birden çok defa gündeme getirdik. Mevcut binaları ve fiili yolları plana işleyelim ve doğalgaz çalışmaları yapılsın dedik; Red edildi. Plan yapalım dedik, red edildi. Planı parça parça getirin dediler, teklif getirdik ve yaşanan durum ortada... Burada Çayeli halkı için el kaldırması gereken insanlar salonu terk etmişler. Oylamaya katılmayacaklar. Bunlar istiyorlar ki; biz sinirlenelim, bağıralım, çağıralım, hakaret edelim. Bu durumu Çayeli halkının takdirine bırakıyoruz."

"Bunlar dolaylı yoldan CHP'ye çalışıyor"
"Bizim kavgamızdan CHP faydalanıyor. Cumhur İttifakının kavgasından CHP sebeplenir. Demekki bunlar dolaylı yoldan CHP'ye çalışıyor. Bir milletvekilini CHP'ye kaptırmalarından da bunu anlıyoruz."

Öte yandan, Çayeli Belediyesi meclisi uzun zamandır canlı olarak yayınlanmıyordu...  

Haber: Tufan Kuleli