ÇBK Mersin vs Zaragoza Maçı Hangi Kanalda Saat Kaçta Yayınlanacak?

Euroleague Kadınlar maçı için TRT Spor kanal(lar)nda canlı yayınlanacak olan ÇBK Mersin - Zaragoza karşılaşmasını izlemek mümkün.

ÇBK Mersin-Zaragoza Maçı TRT Spor Canlı Maç İzlemek İçin Frekans ve Platform Bilgileri

TRT Spor kanalı, Digiturk 86, D Smart 86, Kablo TV 133, Tivibu 85, Turkcell TV+ 70 numaralı kanallar ve Türksat uydusu aracılığıyla, internet üzerinden şifresiz olarak da izlenebilir.

ÇBK Mersin-Zaragoza Maçı Hangi Gün?

ÇBK Mersin-Zaragoza karşılaşması, 21 Şubat Çarşamba günü gerçekleşecek.

ÇBK Mersin-Zaragoza Maçı Saat Kaçta?

ÇBK Mersin-Zaragoza karşılaşması saat 19:30 başlayacak.

ÇBK Mersin-Zaragoza Maçı Nerede Oynanacak?

Euroleague Kadınlar Play-Off Çeyrek Final maçında ÇBK Mersin ve Zaragoza takımları, Mersin'deki Servet Tazegül Spor Salonu'nda karşı karşıya gelecek.

FIBA Avrupa Kadınlar Ligi B Grubu'nda temsilcimiz Çukurova Basketbol Kulübü (ÇBK) Mersin, çeyrek finalde İspanyol ekibi Zaragoza'yı konuk ediyor. Çukurova Basketbol Kulübü, B Grubunu 9 galibiyet ve 5 mağlubiyetle ikinci sırada tamamladı. Diğer yandan, Basket Zaragoza ise aynı grupta 9 galibiyet ve 5 mağlubiyetle üçüncü sırayı elde etti. FIBA Avrupa Kadınlar Ligi çeyrek finalinde, 3 maç üzerinden 2 galibiyet alan ekip yarı finale yükselecek. ÇBK, grup ikinciliğinin avantajıyla ev sahibi olarak ilk maçı Mersin'de oynayacak.

Ev sahibi avantajını kullanarak, temsilcimiz Zaragoza karşısında taraftarının önünde galip gelmeyi hedefliyor.

ÇBK'DA ÖNCELİKLİ HEDEF GALİBİYET.

Maç, Çarşamba günü saat 19.30'da Servet Tazegül Spor Salonu'nda gerçekleşecek ve Euroleague Youtube’dan canlı yayınlanacak.

Mersin’deki basketbolseverler, Servet Tazegül Spor Salonu'nda gerçekleşen son Avrupa maçında, Virtus Bologna'ya karşı 6000 kişilik bir seyirci kitlesiyle takımlarını desteklemişti. Ancak, Çarşamba günü oynanacak Zaragoza maçında, tribünlerde 8000 kişinin beklenmesiyle birlikte atmosfer daha da coşkulu olacak.

Kaynak: HABER MERKEZİ