Sağlık

Meme Küçültme ile Sağlık Sorunlarını Gidermek Mümkün

Abone Ol

Meme estetiği ameliyatlarından biri olan meme küçültme ameliyatı temel olarak kadınların daha hafif, sıkı, küçük ve şekilli memelere sahip olması için uygulanır. Kişi özelinde yapılan planlama kapsamında fazla meme dokusunun yanı sıra deri dokusu ve yağ da çıkarılır. Gerekli görülen hastalarda meme başı ideal konuma taşınır. Meme şekillendirilerek hastanın vücut hatlarıyla orantılı memelere sahip olması imkânı sunulur.

Memelerin normal olarak kabul edilenden büyük olması genellikle estetik kaygılara neden olan bir durum olarak değerlendirilir. Diğer yandan, bu durum aynı zamanda ciddi sağlık sorunlarına neden olabilir. Kadınlar istedikleri kıyafetleri giyemeyebilir, rahat hareket edemeyebilir ya da spor aktivitelerini yerine getirmeyebilir. Ayrıca göğüslerin yaptığı ağırlık nedeniyle öne doğru eğilebilir ve kambur görünüm gibi çeşitli duruş bozuklukları ile karşı karşıya kalabilir. Göğüs altı bölgesinde terleme, pişik oluşumu, sırt ya da boyun ağrısı gibi sağlık problemleri kadınların yaşam kalitesini olumsuz yönde etkileyebilir. Tüm bu sorunları ortadan kaldırmak için tercih edilen meme küçültme İstanbul ilinde pek çok farklı merkezde uygulanır.

Meme Küçültme Ağrılı mı?

Meme küçültme ameliyatı, diğer tüm estetik cerrahi prosedürler gibi, estetik cerrahın uzmanlığının ve deneyiminin ön planda olduğu bir ameliyattır. Op. Dr. Evren İşçi alanının önde gelen isimlerinden biri olarak meme küçültme ameliyatlarında aldığı başarılı ve doğal sonuçlarla dikkat çeker. Siz de memelerinizin büyüklüğünden şikâyetçiyseniz ve yaşam kalitenizi optimize etmek istiyorsanız hemen şimdi Op. Dr. Evren İşçi’den randevunuzu alabilirsiniz.

Meme küçültme estetiği genel anestezi altında uygulanan bir estetik cerrahi prosedürü olduğundan hasta acı ya da ağrı hissetmez. Farklı teknikler arasından her kadın özelinde en uygun teknik seçilerek ameliyat planlanır. Kullanılan tekniğe bağlı olarak ameliyat sırasında yapılacak kesilerin ve ameliyat sonrası kalacak izlerin yeri değişebilir.

Ameliyattan sonra hastalar doktorlarının yönlendirmelerine eksiksiz bir şekilde uyduğu takdirde sağlıklı ve hızlı bir iyileşme süreci yaşanır. Bu sayede hastalar ameliyattan sonra günlük yaşamlarına hızlı bir şekilde dönebilir.