Genel

Masterchef’te büyük ödül için kıyasıya mücadele! 100 bin TL’lik ödülün sahibi o yarışmacı oldu

TV8 ekranlarının sevilen yarışma programı MasterChef Türkiye'de büyük heyecan yaşandı. Yarışmacılar, 100 bin TL'lik büyük ödülü kazanmak için kıyasıya bir mücadele verdi.

Abone Ol

Şeflerin önderliğinde gerçekleşen ödül oyununda, yarışmacılar hünerlerini sergileyerek en lezzetli yemekleri hazırlamaya çalıştı.

Ödül oyununun ilk turunda, Mehmet Şef tarafından yarışmacılara eşit olarak dağıtılan kılıç balığı ile yaratıcı ve lezzetli yemekler yapmaları istendi. Şefler; soğuk başlangıç, çorba, iki adet ara sıcak, sakatat yemeği, soslu yemek ve ızgara şiş olmak üzere geniş bir menü hazırlamalarını bekledi.

Yarışmanın heyecan dolu anlarında, mavi takım yarışmacılarından Onur, ızgara şiş konusunda bir yanlış anlama yaşadı. Şeflerin üç şiş istediğini fark eden Onur, öncesinde porsiyonu yanlış hesapladığı için oldukça sinirlendi ve elini masaya vurdu. Takım arkadaşları onu sakinleştirmeye çalışsa da Onur'un moral bozukluğu takımda hissedildi.

İlk turun kazananı ise kırmızı takım oldu. Böylece kırmızı takım 100 bin TL'lik büyük ödül için finalde yarışma hakkı kazandı.

Finalde, son ikiye kalan Beyza ve Zübeyde arasında büyük bir çekişme yaşandı. İki yarışmacı da hünerlerini ortaya koyarak şeflerin beğenisine sundu. Son olarak, Beyza’nın yaptığı tatlı şefler tarafından daha başarılı bulunarak 100 bin TL'lik büyük ödülün sahibi Beyza oldu.

Beyza, bu önemli başarıyı kazanmanın gururunu yaşarken, MasterChef Türkiye'deki bu ödül oyunu da izleyicilere heyecan dolu anlar yaşattı.