Genel

Masterchef Türkiye'de sempatik tavırları ile şeflerin kalbini kazanan Rizeli Yazıcı'nın asıl mesleği bakın neymiş

MasterChef Türkiye'nin son sezonunda büyük ilgi toplayan Mehmet Akif Yazıcı, yeteneği ve sempatik kişiliğiyle hem jüri üyelerinin hem de izleyicilerin favorisi haline geldi. Genç şef adayıyla ilgili çarpıcı bir iddia ortaya atıldı. İşte ayrıntılar...

Abone Ol

MasterChef Türkiye, bu sezon da mutfaktaki yoğun rekabetin yanı sıra, yarışmacılar ve jüri üyeleri arasındaki eğlenceli anlarla gündemde. Son olarak, izleyicilerin sevgisini kazanan Rizeli Mehmet ile Şef Mehmet Yalçınkaya arasında geçen esprili diyalog, sosyal medyada büyük beğeni topladı ve kahkahalara neden oldu. MasterChef Türkiye, yeni bölümleriyle izleyicileri ekrana kilitlerken, üçlü düelloların başlaması heyecanı iyice artırdı. Gecenin öne çıkan isimlerinden biri ise Rizeli Mehmet Akif Yazıcı oldu.

ŞEFLERİN VE İZLEYİCİLERİN KALBİNİ KAZANDI

Yarışmaya Karadeniz enerjisiyle hızlı bir başlangıç yapan Mehmet Akif, şeflerin geri sayımını beklemeden malzemelerini açınca stüdyoyu kahkahaya boğdu. Mehmet Şef'in "Niye beklemeden açıyorsun?" sorusuna verdiği içten ve samimi cevaplar, hem şeflerin hem de izleyicilerin kalbini kazandı. Hayvancılıkla uğraşan Mehmet Akif Yazıcı, MasterChef hayallerini gerçekleştirmek için büyük bir adım attı. Eleme turunda yaptığı hamsili içli köfte ile yeteneğini sergileyen Mehmet Akif, bir sonraki aşamada da lezzetli bir saç tava ile üst tura çıkmayı başardı.