Genel

Masterchef Karadenizli Yarışmacı Mehmet Akif Yazıcı Kaç Yaşında, Nereli? Masterchef Mehmet Akif Yazıcı Instagram Hesabı

TV8 ekranının en sevilen programı Masterchef Türkiye yarışmacıları hünerlerini sergiledi. Programın en dikkat çeken ismi Rizeli yarışmacı Mehmet Akif Yazıcı oldu. İzleyenleri kahkahaya boğan Mehmet Akif Yazıcı hayatı sorgulandı. Peki, Masterchef Karadenizli yarışmacı Mehmet Akif kimdir? İşte yanıtı..

Abone Ol

İzleyicilerin merakla takip ettiği MasterChef Türkiye 2024 sezonu start aldı. MasterChef 2024 yeni sezon yarışmacıları hünerlerini sergilerken ekran başındaki izleyiciler de araştırmalara başladı. Dünyaca ünlü Somer Sivrioğlu, Danilo Zanna ve Mehmet Yalçınkaya şeflerin sunduğu MasterChef yarışında Karadenizli yarışmacı Mehmet Akif Yazıcı turu geçti. Ekran karşısındaki izleyiciyi kahkahaya boğan Mehmet Akif Yazıcı kimdir sorguladı. Peki, Masterchef Mehmet Akif Yazıcı kaç yaşında, nereli? İşte yanıtı..

MASTERCHEF RİZELİ YARIŞMACI MEHMET AKİF KİMDİR? KAÇ YAŞINDA? NERELİ?

TV8 en sevilenleri arasında yer alan Masterchef 2024 yarışında nefesler tutuldu. Her akşam yeni bölümü yayınlanan Masterchef’te Rize Çayelili olan yarışmacı Mehmet Akif Yazıcı ilk tutu geçti. Şeflerle arasındaki diyaloğu, samimiyeti ve doğallığıyla büyük beğeni toplayan Mehmet Akif Yazıcı hayvancılık yapıyor. Lise mezunu olan Mehmet Akif Yazıcı hayvanlarını çok sevdiği için liseden sonra eğitimine devam etmediğini söyledi. “İneklerimi bıraktım yaylada şimdi sıra Masterchef’te” diyen Mehmet Akif Yazıcı sosyal medyayı atağa kaldırdı.

MASTERCHEF KARADENİZLİ YARIŞMACI VİDEOSU İÇİN TIKLAYIN