Genel

Manisa'da 19 Haziran elektrik kesintisi yaşanacak. Elektrik kesintisi olan ilçelerin tam listesi

Manisa'nın ilçelerinde belirlenen elektrik kesintisi yaşanacak bölgeler, halkın ilgi odağı haline geldi. GDZ Elektrik, Manisa'da 19 Haziran Çarşamba günü gerçekleşecek olan elektrik kesintisinin hangi mahalleler ve sokakları etkileyeceğini ayrıntılı bir şekilde duyurdu. Peki, Manisa elektrik kesintisi kaç saat sürecek? Manisa elektrik ne zaman gelecek? Manisa elektrik kesintisi ve detaylar!

Abone Ol

Manisa’da 19 Haziran Çarşamba günü hangi mahalle ve sokaklarda elektrik kesintisi yaşanacak? Planlı bakım çalışmaları kapsamında Manisa’nın ilçe mahalle ve sokaklarındaki kesintiler, GDZ Elektrik’in resmi internet sitesinde güncel olarak paylaşılıyor. GDZ Elektrik, yapılan duyuruda elektriklerin ne zaman geleceğini de bildirdi. İşte Manisa’nın ilçe mahalle ve sokaklarında elektriğin geri geleceği saatler...

Manisa’da 19 Haziran Çarşamba günü elektrik kesintisi bilgisi için BURADAN sorgulama yapabilirsiniz...

ELEKTRİK KESİNTİSİ NEDİR?

Elektrik kesintisi nedenlerinden biri olan elektrik arızası, elektriğin son tüketiciye ulaşmasını sağlayan iletim hatlarında olabileceği gibi, evlerin, dükkanların veya işletme alanlarının elektrik tesisatında meydana gelebilir. Tüketicilerin elektrik arızasının planlı olup olmadığını bilmesi hazırlıklı olması açısından önemlidir.

ELEKTRİK KESİNTİSİ NEDEN OLUR?

Elektrik kesintileri genellikle planlı yapılır. Ancak bazen elektrik kesintileri çalışma ve arıza sebebiyle de gerçekleşebilir. Elektrik kesintileri ilinizin bağlı bulunduğu elektrik şirketi tarafından duyurulur. Ancak bir duyuru yapılmadıysa ilinizin bağlı olduğu elektrik şirketini, arayıp kesintinin nedenini sorabilirsiniz.