Dünyanın en büyük iş organizasyonu olan ABD Ticaret Odası (US Chamber of Commerce), yılın en başarılı küçük ve orta ölçekli işletmelerini (KOBİ) açıkladı. Bu yılki değerlendirmede, farklı endüstrilerden ve ölçeklerden 15.737 KOBİ’nin katkıları incelendi. Türk girişimci Burcu Bree Manay tarafından kurulan ve bugün 1 milyar doları aşkın ticaret hacminin mali müşavirliğini yürüten Manay CPA, ABD’nin en başarılı 70 KOBİ’si arasında yer aldı.

ABD Ticaret Odası, küçük işletmeleri, ticaret örgütlerini, endüstri birliklerini ve küresel organizasyonları birbirine bağlayan, dünyanın en büyük iş organizasyonlarından biridir. Bu yılın değerlendirme sürecinde, ABD ekonomisine katkıları ve sektörlerindeki girişimci adımlarıyla öne çıkan işletmeler arasından en başarılı 70 KOBİ belirlendi. Amerika’da lisanslı mali müşavir Burcu Bree Manay tarafından kurulan ve ülkenin 50 eyaletinde şirket kuruluşu, vergi, muhasebe alanlarında danışmanlık sunan Manay CPA, bu prestijli listede yer alarak büyük bir onur kazandı.

Bu başarıyı değerlendiren Burcu Bree Manay, “Hizmet verdiğimiz müşterilere topluluk odağında yaklaşan, istihdam yaratan ve Amerika’yı inovasyonlar ülkesine dönüştüren çok sayıda katılımcı arasından Amerika’nın en başarılı 70 KOBİ’sinden biri olarak seçildiğimiz için gururluyuz” dedi. Manay CPA, özellikle Amerika'da şirket kurmanın avantajları konusunda sunduğu kapsamlı hizmetlerle tanınan bir firma olarak öne çıkıyor.

Rekor Başvuru Sayısı

ABD Ticaret Odası tarafından ekonomik büyümeyi teşvik eden küçük ve orta ölçekli işletmeleri onurlandırmak amacıyla her yıl yayımlanan listeye başvuru sayısı bu yıl rekor kırarak 15.737’ye ulaştı. Başvuruların en yoğun olduğu eyaletler arasında Kaliforniya, Florida ve Teksas başı çekti. Manay CPA, kişiselleştirilmiş, kapsamlı finansal danışmanlık hizmetleri sunarak, bu yılın en başarılı 70 KOBİ’si arasında yer almayı başardı.

Burcu Bree Manay, Köklü ve yüksek başarı oranına sahip bir işletme olarak, ABD ve Türkiye ekonomisine katkılarımızın meslek örgütlerinde de karşılık bulduğunu görmek gurur verici oldugunu;el edilen başarınin, 20 yıldır kesintisiz profesyonel destek sunan Manay CPA’in doğru yolda ilerlediğini gösterdigini vurguladi.

Amerika’da Şirket Kurmanın Avantajları

Amerika’da şirket kurmanın avantajları, küresel pazarlara erişim, güçlü hukuk sistemi, yenilikçi iş ortamı ve geniş yatırım fırsatları ile öne çıkar. Manay CPA, bu avantajlardan faydalanmak isteyen girişimcilere kapsamlı rehberlik sunarak, işlerini hızla büyütmelerine yardımcı oluyor. Amerika’da şirket kurmak, işletmelere geniş bir müşteri tabanına erişim, daha düşük işletme maliyetleri ve vergi avantajları sağlar. Manay CPA, müşterilerinin bu avantajlardan tam anlamıyla yararlanabilmesi için gerekli tüm danışmanlık ve destek hizmetlerini sunmaktadır.

Muhasebe Alanında Küresel Başarı

Manay CPA, 2022’nin sonunda ABD’nin en büyük üç ticaret odasından biri olan Atlanta merkezli Cobb Ticaret Odası tarafından üçüncü kez yılın en iyi KOBİ’leri arasında gösterilmişti. Türkiye’deki girişimcileri ve şirketleri Amerika pazarına taşıyan, bilgi birikimiyle iki ülke arasında bir köprü rolü üstlenen Manay CPA’in Yönetici Ortağı ve CEO’su Burcu Bree Manay, geçtiğimiz aylarda muhasebe sektöründe küresel bir başarıya daha imza atmıştı. Manay, muhasebenin gelişimine katkıda bulunan kadınları ödüllendiren Ignition 2023 Muhasebe Alanındaki En Başarılı 50 Kadın listesinde yer aldı.

Müşterilerimizin Yol Arkadaşıyız

Burcu Bree Manay, “Manay CPA müşterileriyle derin ve uzun süreli ilişkiler kurmaya odaklanıyor; ABD’de şirket kuruluşu, danışmanlık, bordrolama, uluslararası vergi, transfer fiyatlandırması, maaş bordrosu, insan kaynakları muhasebe işlemleri ve şirket kuruluşu sonrası tüm süreçlerde müşterilerinin yanında oluyor. Manay CPA, tüm hizmet kalemleri ve uzman çalışanlarıyla, müşterilerinin yol arkadaşı olarak konumlanıyor” dedi.

Manay CPA, bugüne dek 5 bine yakın şirketin ABD pazarında başarılı olmasına rehberlik etti. Amerika'da şirket kurmanın avantajları konusunda uzman olan firma, Türk girişimcilerin ABD pazarında hızla başarıya ulaşmasını sağlıyor. Manay CPA, müşterileriyle uzun vadeli ve derin iş ortaklıkları kurarak, ABD ve Türkiye ekonomilerine katkı sağlamaya devam ediyor.

Kaynak: Haber Merkezi