Genel

Kütahya'da 30 Aralık 2023 Cumartesi günü elektrik kesintisi yaşanması sonucu elektriksiz kalacak ilçeler ve mahalleler

30 Aralık 2023 Cumartesi günü Kütahya'da elektrik kesintisi yaşanması sonucu elektriksiz kalacak ilçeler ve mahallelerin güncel tam listesi.

Abone Ol

Gediz / Kütahya 30 Aralık 2023 Tarihinde 3 saat Elektrik Kesintisi

Kütahya’nın Gediz ilçesinde, 2023-12-30 tarihinde yaşanacak olan elektrik kesintisinin süresi 3 saat olacak. Bu, Kütahya genelinde meydana gelen diğer kesintilerle birlikte yaşamı olumsuz etkileyebilir. Etkilenen bölgeler, alternatif enerji kaynakları ve kesintinin neden olduğu sorunlarla ilgili daha fazla bilgi alabilirsiniz.

2023-12-30 Kütahya Gediz Bölgesinde Elektrik kesintisi süresi : 3 saat
Elektrik kesintisi yaşanan şehir : Kütahya
Elektrik kesintisinden etkilenen ilçe belediyesi : Gediz
Kütahya Gediz'ta Elektriği Kesilen Sokak ve Mahalleler : ESKİGEDİZ - AKÇAALAN : , 28 MART SOKAK , ADA SOKAK , AKIN CADDE , ALAN SOKAK , ARA SOKAK , BARIŞ SOKAK , BAYIR SOKAK , BELEDİYE CADDE , BOZBAĞLAR CADDE , BÜYÜKKÜME SOKAK , CAMİ YAYLA SOKAK , CİHANGAZİ SOKAK , CUMHURİYET 1 CADDE , ÇARŞI SOKAK , ÇARŞI YAYLA SOKAK , ÇUKUR 1 SOKAK , DERE SOKAK , DERİNCE SOKAK , DOĞAN SOKAK , DOĞRUGAZİ CADDE , DOĞRUGAZİ YAYLA CADDE , DR SONER AKSOY CADDE , EMET 1 CADDE , FABRİKA CADDE , FABRİKA YOLU SOKAK , GAZİ MUSTAFA ENGÜR SOKAK , GÜNDOĞDU SOKAK , GÜNEY SOKAK , HIDIR SOKAK , HUZUR SOKAK , HÜRRİYET CADDE , IŞIK SOKAK , İLKOKUL CADDE , KERİM SOKAK , KERİM YAYLA SOKAK , KIRAN 1 SOKAK , KREDİ SOKAK , KURTULUŞ SOKAK , KÜÇÜK KÜME SOKAK , MEYDAN SOKAK , MEYİS SOKAK , PARK 1 CADDE , PASAJ SOKAK , PİRİMEHMET CADDE , POYRAZ SOKAK , SAĞIZ YOLU SOKAK , SAĞIZ YOLU YAYLA SOKAK , SANAYİİ CADDE , SEVİNDİK CADDE , ŞEHİT GÜVEN KÖSE SOKAK , ŞEHİT MEHMET ASLAN SOKAK , ŞEHİT MEHMET KARABOĞA SOKAK , ŞEHİT SÜLEYMAN UÇAR SOKAK , ŞHT.MEHMET AKYAR SOKAK , TARLABAŞI SOKAK , TUZLA SOKAK , UFUK SOKAK , YAREN SOKAK , YAYLA SOKAK , YENİ 1 SOKAK , YEŞİL SAHA SOKAK , ZAMBAK SOKAK KAYAKÖY - ATATÜRK : , 1. SOKAK , 2. SOKAK , 3 SOKAK , 4 SOKAK , 5 SOKAK , 6 SOKAK , 8. SOKAK , MENDERES SOKAK , ŞHT.İLHAN SOKAK KAYAKÖY - FATİH SULTAN MEHMET : , CUMHURİYET SOKAK , 3. SOKAK , 4. SOKAK , 5. SOKAK , 6. SOKAK , 7. SOKAK , ABDULLAH EFENDİ SOKAK , MENDERES SOKAK , ŞHT.İLHAN İNAN SOKAK AKKAYA, YEŞİLOVA, DEĞİRMEN, AŞIKPAŞA, KIRANKÖY, SARUHANLAR
Gediz'ta Elektriğin Kesilme Nedeni : Bakım onarım çalışmaları nedeniyle
Elektrik kesintisi başlama zamanı : 30 Aralık 2023 Cumartesi 09:00
Elektrik kesintisi bitiş saati : 30 Aralık 2023 Cumartesi 12:00
Haber Kaynağı : OEDAŞ (Osmangazi Elektrik Dağıtım A.Ş.)

30 Aralık 2023 Merkez / Kütahya Elektrik Kesinti Detayı

Kütahya Merkez ilçesinde bugün toplam 7 saat süreyle elektrik kesintisi yaşanıyor. Kütahya genelinde farklı ilçelerde meydana gelen Elektrik Kesintisi arızaları ve kesintileri yaşam süreçlerini olumsuz etkiliyor, ve bu durumdan Merkez de nasibini alıyor. Kesintinin ne kadar süreceği konusunda endişe ve merak hakimken, 2023-12-30 tarihli Kütahya, Merkez Elektrik Kesintisi ve Arıza Durumu haberimizde bu konuyla ilgili en güncel bilgileri ve ayrıntıları bulabilirsiniz.Elektrik kesintisinin tahmini süresi : 7 saat
Elektrik kesintisi yaşanan şehir : Kütahya
Elektrik kesintisinden etkilenen ilçe belediyesi : Merkez
Elektrik kesintisinden etkilenen yerler : SOĞUKÇEŞME - MERKEZ : CANBEK SOKAK NOT: BU KESİNTİDEN SADECE İNCİK VE BAŞÖREN KÖYLERİ ETKİLENECEKTİR.
Elektrik Kesintisi Nedeni : Bakım onarım çalışmaları nedeniyle
Elektrik kesintisi başlama zamanı : 30 Aralık 2023 Cumartesi 09:00
Elektrik kesintisi bitiş saati : 30 Aralık 2023 Cumartesi 16:00
Haber Kaynağı : OEDAŞ (Osmangazi Elektrik Dağıtım A.Ş.)
 

30 Aralık 2023 Merkez / Kütahya Elektrik Kesinti Var

Merkez şehrinde yaşanan elektrik kesintisi hayatı olumsuz etkiliyor. Kütahya'da belirli ilçelerde elektrik kesintisi yaşanmaya devam ediyor, bundan nasibini Merkez ilçesi de aldı. Merkez ilçesinde kesintinin ne kadar süreceği merak ediliyor. 30 Aralık 2023 Merkez / Kütahya Elektrik Kesinti Var başlıklı haberimizde kesintinin detaylarını yazdık.

Kütahya Merkez için Planlanan Elektrik kesintisi süresi : 4 saat
Elektrik kesintisi yaşanan şehir : Kütahya
Elektrik kesintisinden etkilenen ilçe belediyesi : Merkez
Hangi Merkez bölgeleri Elektrikten Etkilenecek? : MERKEZ - FUATPAŞA : TAVŞANLI KARAYOLU BULVAR İL AFET ACİL DURUM MÜDÜRLÜĞÜ HİZMET BİNASI, DOGA KOLEJI, KUTAHYA BEL.MAKINA IKMAL TESISLERI, KUTAHYA TICARET BORSASI, PLASDER PLASTIK VE DERI SAN.
Merkez'ta Elektrik Niye Kesik? Nedeni : Bakım onarım çalışmaları nedeniyle
Elektrik kesintisi başlama zamanı : 30 Aralık 2023 Cumartesi 10:00
Elektrik kesintisi bitiş saati : 30 Aralık 2023 Cumartesi 14:00
Haber Kaynağı : OEDAŞ (Osmangazi Elektrik Dağıtım A.Ş.)
 

30 Aralık 2023 Gediz / Kütahya Elektrik Kesinti Var

Kütahya ilinde 2023-12-30 tarihinde Gediz ilçesinde 5 saat süreyle elektrik kesintisi yaşanacak. Bu kesinti, Kütahya genelindeki kesinti programlarıyla yaşamın nasıl etkilendiğini gösteriyor. Özellikle Gediz ilçesi, kesintinin olumsuz etkilerinden en çok etkilenen bölgelerden biri. Bu kesinti süresince hangi bölgelerin etkileneceği ve alternatif çözüm önerileri için güncel bilgilere ulaşabilirsiniz.

Kütahya Gediz Bölgesinde Elektrik kesintisi süresi : 5 saat
Elektrik kesintisi yaşanan şehir : Kütahya
Elektrik kesintisinden etkilenen ilçe belediyesi : Gediz
Kütahya Gediz Elektrik kesintisinden Etkilenen Bölgeler : MERKEZ - MUHİPLER : ESKİ MUHİPLER KÜME EVLER BAKIM ONARIM
Kütahya Gediz Elektrik Kesintisinin Sebebi : Bakım onarım çalışmaları nedeniyle
Elektrik kesintisi başlama zamanı : 30 Aralık 2023 Cumartesi 12:00
Elektrik kesintisi bitiş saati : 30 Aralık 2023 Cumartesi 17:00
Haber Kaynağı : OEDAŞ (Osmangazi Elektrik Dağıtım A.Ş.)