Genel

Kütahya'da 19 Haziran elektrik kesintisi yaşanacak. Elektrik kesintisi olan ilçelerin tam listesi

Kütahya'da elektrik kesintisi listesi... Kütahya'da elektrik ne zaman gelecek? 19 Haziran 2024 Çarşamba günü hangi ilçelerin hangi mahallelerinde elektrik kesintisi yaşanacak?

Abone Ol

OEDAŞ elektrik kesintisi listesi! Kütahya'da elektrik ne zaman gelecek? 19 Haziran 2024 Çarşamba günü Kütahya'nın farklı ilçelerinde elektrik kesintileri yaşanacak. 19 Haziran 2024 Çarşamba günü Kütahya'nın hangi ilçelerinde elektrik kesintisi yaşanacak? Peki, Kütahya elektrik kesintisi kaç saat sürecek? Kütahya elektrik kesintisi ve detayları…

Elektrik kesintisi yüzünden mağduriyet yaşayan vatandaşlar Kütahya'da elektriklerin ne zaman geleceği ile ilgili Kütahya elektrik kesintisi ve Kesinti listesi araştırmaları yapıyor. OEDAŞ Elektrik Dağıtım şirketinden yapılan açıklamaya göre 19 Haziran 2024 Çarşamba günü Kütahya'nın bazı ilçelerinde farklı sürelerde elektrik kesintileri yaşanacak. İşte Kütahya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler ve Kütahya'da elektrik kesintisi yaşanacak mahalleler. Kütahya'da hangi ilçelerde elektrik kesilecek, Kütahya'ya elektrik ne zaman gelecek? İşte detaylar haberimizde!

19 Haziran 2024 Çarşamba Kütahya elektrik kesintisi listesine BURADAN ulaşabilirsiniz!