Genel

Kuş Uçuşu 2. sezon ne zaman Netflix'te yayınladı mı? Kuş Uçuşu 2. sezon kaç bölüm?

Netflix'in merakla beklenen dizisi Kuş Uçuşu yarın yani 14 Aralık perşembe günü 2. sezonu ile başlayacak. 1. sezonu ile büyük ilgi gören dizi Kuş Uçuşu 2. sezon konusu ne olacak, Kuş Uçuşu 2. sezon oyuncu kadrosunda kimler var ve konusu nedir soruları da merak edildi. İşte Kuş Uçuşu dizisi 2. sezon hakkında merak edilenler...

Abone Ol

Netflix'in 1. sezonu ile büyük ilgi gören Türk dizisi Kuş Uçuşu yarın yani 14 Aralık Perşembe günü 2. sezonu ile başlıyor. Yaklaşık 2 yıldır beklenen 2. sezon yine nefes kesecek. Olayların hiç bitmeyeceği  Kuş Uçuşu 2. sezon bölümleri yine 8 bölümden oluşacak.Kuş Uçuşu 2. sezon bölümlerinin süresi ise 55 dakika olacak. Yeni sezonda ise yeni oyuncuların diziye dahil olamsı bekleniyor. Fakat dizinin ana kadrosu yine 2. sezonda da baş rolde olacak. Kariyer basamaklarına sıfırdan başlamak yerine entrika ve oyunlarla Lale Kıran'ı yerinden eden Aslı'nın hikayesini anlatan entrika dolu dizi Kuş Uçuşu'nun başrollerinde Birce Akalay, Miray Daner, İbrahim Çelikkol, Burak Yamantürk, Demircan Kaçel gibi isimler yer alıyor. 

Kuş Uçuşu dizisi konusu : Dizi, kariyer basamaklarını hızla tırmanan, Z kuşağı temsilcisi Aslı'nın medya dünyasındaki yolculuğunu konu ediniyor.

 Yapımcılığını Ay Yapım'ın üstlendiği Kuş Uçuşu dizisinin yönetmen koltuğunda Koray Kerimoğlu oturuyor. Miray Daner'in kariyer basamaklarını hızla tırmanan Aslı Tuna, Birce Akalay'ın ülkenin en ünlü haber bülteni sunucularından Lale Kıran'a hayat verdiği dizinin oyuncu kadrosunda İbrahim Çelikkol, İrem Sak, Burak Yamantürk, Defne Kayalar, Zafer Ergin, Şifanur Gül gibi yıldız isimler yer alıyor.

Kuş Uçuşu dizisi oyuncuları

Birce Akalay.
Miray Daner.
İbrahim Çelikkol.
Burak Yamantürk.
Demircan Kaçel.
İrem Sak.
Defne Kayalar.