Genel

Kuruluş Osman dizisi ne zaman başlıyor 2024? ATV Kuruluş Osman dizisi yeni sezon tarihi belli oldu

ATV'nin sevilen tarihi dizi serisi Kuruluş Osman, 12 Haziran 2024 tarihinde sezon finali yaparak izleyicilerine veda etti. Sezon finali, dizinin takipçilerini büyük bir heyecanla beklenen yeni sezonun başlangıcını merakla sormaya yönlendirdi. Bu bağlamda 'Kuruluş Osman 6. sezon ne zaman?' veya 'Kuruluş Osman 6. sezon ne zaman başlıyor?' gibi sorular arama motorlarında araştırılıyor. Peki, Kuruluş Osman yeni sezon ne zaman? Kuruluş Osman 6. sezon tarihi!

Abone Ol

Başrollerinde Burak Özçivit, Özge Törer, Emre Bey, Çağrı Şensoy ve Yiğit Uçan'ın yer aldığı dizi, Türk tarihinin önemli bir dönemini anlatan ve Diriliş Ertuğrul'un devamı niteliğindeki yapımıyla dikkat çekiyor. ATV'nin sevilen tarihi dizisi Kuruluş Osman, 12 Haziran 2024 tarihinde sezon finali yaparak izleyicilerine veda etti. Sezon finali, takipçileri heyecanlandırarak yeni sezonun başlangıcını merakla beklemeye yöneltti. Bu nedenle, 'Kuruluş Osman 6. sezon ne zaman?' veya 'Kuruluş Osman 6. sezon ne zaman başlıyor?' gibi sorular arama motorlarında yoğun ilgi görüyor. İşte, merakla beklenen Kuruluş Osman yeni sezon tarihi!

KURULUŞ OSMAN 6. SEZON NE ZAMAN?

Kuruluş Osman, ilk olarak 20 Kasım 2019 tarihinde izleyiciyle buluşmuş ve o günden bu yana büyük bir izleyici kitlesi tarafından takip edilmektedir. Osman Bey'in liderliğindeki Kayı Obası'nın destansı hikayesi, Türk beyliklerinin birleşerek Anadolu'da Türk-İslam devletlerini kurma mücadelesini merkezine alıyor.

Sezon finalinde, Osman Bey'in Konstantin'i gafil avlamak için verdiği mücadele büyük bir dikkatle izlendi. Ayrıca Mehmet Bey ile Alaeddin Bey arasındaki hesaplaşma ve Orhan Bey'in Holofira ile ilgili aldığı kararlar da dizinin akışını etkileyen önemli olaylar arasında yer aldı.

Geçmiş sezonlardaki yayın takvimleri göz önüne alındığında, yeni sezonun ekim ayında başlaması beklenmektedir. Yeni sezonun başlangıcını sabırsızlıkla bekleyen izleyiciler, Osman Bey'in liderliğindeki obanın ve Türk beyliklerinin yeni maceralarını ve mücadelelerini merakla bekliyor.