Kulüp başkanı Hasan Kopuz, yönetim, teknik ekip ve taraftarların katıldığı bu özel etkinlik, büyük bir coşkuya sahne oldu. Başkan Hasan Kopuz, törende yaptığı konuşmada Bölgesel Amatör Ligi'ne yükselmenin kulüp için büyük bir başarı olduğunu ve yeni sezonda başarılı bir performans sergilemeyi hedeflediklerini dile getirdi.

Başkan Hasan Kopuz, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: “Mücadele edeceğimiz Bölgesel Amatör Lig'de imza törenimizi gerçekleştirmiş olduk. İlk defa katılacak olduğumuz bu ligde, bütün rakiplerimize hayırlı bir sezon olmasını diliyorum. Allah’tan kazasız, belasız ve başarılı bir şekilde sezonu bitirmeyi temenni ediyorum. Tüm arkadaşlara teşekkür ederim” dedi.

Kopuz'un konuşmasında vurguladığı gibi, kulüp BAL'da kalıcı olmayı ve daha üst liglere tırmanmayı hedefliyor. Etkinlik sırasında yeni transferler, teknik ekip ve 2024/2025 sezonunda kullanılacak yeni formalar da tanıtıldı. Taraftarlar, formaları büyük beğeniyle karşılarken, kulübün iddialı ve yenilikçi bir sezon geçireceğinin sinyalleri verildi.

Kopuzlar Vakfı Veliköyspor, yönetim ve teknik ekibin özverili çalışmalarıyla BAL'da başarılı olmayı amaçlıyor. Taraftarların desteğiyle bu başarıların sürdürülebilir kılınacağına olan inanç, motivasyonu artırıyor.

Muhabir: Halil İbrahim SAKLI