Genel

Konuşanlar 148. bölüm - Konuşanlar 143. bölüm EXXEN, Youtube

Her insanın farklı bir hikaye olduğu Konuşanlar güldürüsünde yeni bölüm zamanı geldi. Hasan Can Kaya’nın sunduğu Konuşanlar 148. bölüm yayınlandı. Emre, Esin, Samet, Esra, Berk ve Beyza’nın birbirinden komik hikayelerinin işlendiği Konuşanlar son bölüm kaçırmayın. İşte Konuşanlar 148. bölüm full izle Youtube ekranı..

Abone Ol

Her hafta yeni bölümü yayınlanan Konuşanlar 148 bölüm izle ekrana geldi. Birbirinden komik ve enteresan hikayelerin işlendiği Konuşanlar efsanesinde yeni bölüm yayınlandı. Hasan Can Kaya Konuşanlar 148 bölüm izle Emre, Esin, Samet, Esra, Berk ve Beyza’nın ismi Konuşanlar listesine yazıldı. Sınıfın en çok konuşanlarını belirleyen Hasan Can Kaya kahkahası stüdyoyu aştı. Tanıtımları Youtube, tüm bölümleri Exxen platformunda yayınlanan Konuşanlar son bölüm izle aşağıdaki linkten takip edebilirsiniz. İşte Konuşanlar 148. bölüm izle full tek parça ekranı..

KONUŞANLAR 148 BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

KONUŞANLAR 148 BÖLÜM FULL İZLE TEK PARÇA

Konuşanlar 148. bölüm full izle yayına girdi. Gözüne kestirdiği isimlerin hayat hikayelerini işleyen Hasan Can Kaya Konuşanlar yeni bölüm Emre, Esin, Samet, Esra, Berk ve Beyza hikayeleri herkesi güldürdü. Maden mühendisi olan çiftin tanışma ve evlilik hikayesini duyan Hasan Can Kaya sözleri milyonları güldürdü. “Sevgilinizin sizi götürdüğü en saçma yer neresiydi” sorusunu yönelten Hasan Can Kaya Berk’in anlattıklarıyla kahkahaya boğuldu.