Kayseri ve Civarı Elektrik Türk Anonim Şirketi (KCETAŞ), vatandaşları yaşanacak elektrik kesintilerine ilişkin uyardı. Kayseri’nin bazı ilçelerinde ve mahallelerinde planlı elektrik kesintisi yapılacak. KCETAŞ yaptığı açıklamada bugün (02 Ağustos Cuma) sabah saat 08.00 itibari ile bakım onarım ve yatırım çalışmaları dolayısıyla  bazı mahallelerinde elektrik kesintisi yapacak.

Pınarbaşı:

09:00 - 16:30: Demirciören Mahallesi Demirciören Kümeler ve civarları; Girveli Mahallesi Girveli Kümeler ve civarları; Panlı Mahallesi Panlı Kümeler ve civarları; Akören Mahallesi Akören Kümeler ve civarları; Aygörmez Mahallesi Aygörmez Kümeler ve civarları; Söğütlü Mahallesi Söğütlü Kümeler ve civarları; Cinliören Mahallesi Cinliören Kümeler ve civarları; Devederes Mahallesi Devederes Kümeler ve civarları; Hassa Mahallesi Hassa Kümeler ve civarları; İnlioören Mahallesi İnlioören Kümeler ve civarları; Kuşçular Mahallesi Kuşçular Kümeler ve civarları; Tersakan Mahallesi Tersakan Kümeler ve civarları; Tözgün Mahallesi Tözgün Kümeler ve civarları.

09:30 - 11:00: Pazarören Mahallesi Atatürk 2. Bulv., 321. Bulv. ve civarları.

11:00 - 12:30: Pazarören Mahallesi Menekşe 2. Sok., Şht. Üst. Teğ. Kenan Acılar Cad., Atatürk 2. Bulv., Şht. Ast. Osman Yılmaz Cad., Mehmet Akif Cad., Cami Sok., 309. Sok. ve civarları.

Kaynak: Haber Merkezi