Elektrik Kesintisi Süresince Hangi İlçeler Etkilenecek?

Kastamonu Cide ilçesinde 3 Mart 2024 tarihinde gerçekleştirilecek olan planlı elektrik kesintisi planlıyor. Bu kesinti, saat 09:00'da başlayacak ve tam 8 saat boyunca devam edecek.  Cide sakinleri bu süre zarfında elektrik alamayacaklar. 

Kastamonu'nun  Etkileyecek Kesinti Detayları

3 Mart 2024 Pazar günü gerçekleştirilecek olan planlı elektrik kesintisi, Kastamonu Cide ilçesinin belirli bölgeleri etkileyecek. Bu kesintinin başlama saati 09:00 olarak belirlendi ve kesinti tam 8 saat boyunca devam edecek. Kastamonu Cide ilçesinde hangi bölgelerinin bu kesintiden etkileneceği, kentin sakinleri arasında büyük bir merak konusu. Elektrik kesintisi süresince etkilenecek mahallelerin tam listesi şu şekildedir:

Cide İlçesi

Bakım Çalışması

03.03.2024 09:00 - 17:00

Kesinti Nedeni: ŞEBEKE İYİLEŞTİRME ÇALIŞMALARI

Etkilenen Cadde / Sokak MURAT YENİGÜN, ŞEHİT J.ER ERKAN GEÇGEL, BAYRAM ASLAN, SARAÇLI, AKYILDIZ, SOLA, MUZAFFER GÜZELANT, DENİZCİLER, HÜSAMETTİN ÇELEBİ, BATLI, BAYRAKLI, DERE, İNÖNÜ, MUSLUBEY, RIDVAN, ÇOLAK, ASMALI KONAK, KASIM, ATATÜRK, KAPAKLI, UZUNOĞLU, YILMAZ, KALAYCIAŞAĞI, KAVURDU, KEÇCİKÖY, TERZİ, HIDIR, NAİM ÖZER, AKSU, İSLAMBEY, KODAK, DUMANOĞLU, TARAKÇI, TOPÇU, NASUHOĞULLARI, SİPAHİ, ÇENGELLİ, BUĞDAYCIK, DEĞİRMENYANI, SAZ, KAFAR, HÜKÜMET, HASTANE, KAPTANLAR, MEMİŞOĞLU, AŞAĞI, MÜEZZİNOĞLU, VECIHI YÜCEL, MANDIRBAŞI, YUKARI, BEYKÖY, KIRCI, KAYMAKAM SUDİ KOCAİMAMOĞLU, GÜLLÜK ÇIKMAZI 4, SALİM ALTIKULAÇ, SARI RECEP, KESİMOĞLU, ARITIM, GÖKTEPE

Kaynak: HABER MERKEZİ