Smart Holding Çayelispor Futbol Şube Sorumlusu Mehmet Karul yeni sezon öncesi açıklamalarda bulundu.

Sözlerime öncelikle sporsever tüm Smart Holding Çayelispor camiamıza teşekkür ederek başlamak istiyorum diyen Karul yaptığı açıklamada, "Uzun yıllar formasını gururla taşıdığım, kaptanlık görevini üstlendiğim bu büyük camiamızın her bir ferdine gerek oyunculuk gerek yöneticilik yaptığım yıllar boyunca içten ve samimi destekleri ile bizleri hiç bir zaman yalnız bırakmayan tüm camiamıza ve taraftar grubumuz Çayeli Meydan’a, ayrıca bizlere bu yöneticilik görevini layık gören ve destek veren tüm ilçemiz iş adamlarımıza ve bu sene oluşturulan bu güzel ekibe sponsorluk desteği veren tüm büyüklerimize takımım ve yönetim kurulu arkadaşlarım adına teşekkür ederim” dedi.

Biz yönetim kurulundaki tüm arkadaşlarımız ve teknik ekiple gerçekten bu sezon ilçemize yakışan bizleri hedefe ulaştıracak bir ekip kurma gayreti içerisinde işe başladık diyen Karul, “bu hedef uğruna gerek sporculuğu gerek karakterleriyle camiamıza yakışacak bizleri uzun yıllardır hasretini çektiğimiz profesyonel lige çıkartacak bir ekip oluşturmaya gayret ettik. Her istediğimiz oyuncuyu bünyemize katamasak da ilçemiz ve ilimiz özelinde bizleri hedefe ulaştıracak en iyi sporcuları ekibe dahil ettik. Eksik kalan bölgelere de uzun yıllar oynadıkları takımlarda çok başarılı olmuş bize de katkı vereceğine inandığımız oyuncuları uzun uğraşlar neticesinde bünyemize katıp 2023-2024 futbol sezonu hazırlıklarına başladık. Yaklaşık 20 gündür kendi tesislerimizde sezon çalışmalarını yürütüyoruz. Liglerin başlamasına yaklaşık bir ay daha var bu zaman içerisinde teknik ekibimizin takımımızı en iyi şekilde hazırlayacağına ve lige iyi bir başlangıç yaparak gireceğimize yürekten inanıyorum.

Ben sporsever tüm Çayelili dostlarımıza, kardeşlerimize ve büyüklerimize bizlere sporcu kadromuza teknik ekibimize inanmalarını, güvenmelerini ve desteklemelerini canı gönülden diliyor ve istiyorum diyen Karul, “Rabbimin de yardımlarıyla sporcu kardeşlerimin gayretleri ve emekleriyle bu sezon ilçemize camiamıza yakışan özlenen başarının geleceğine inanıyorum. Rabbim sporcu kardeşlerime sakatlık yaşatmasın inşallah yeni sezon tüm camiamıza hayırlı uğurlu olsun ve başarılar getirsin inşallah. Sezon öncesi ki ilk kamp programımız bana göre çok verimli geçti. Kamp içerisinde Pazarspor ile de bir hazırlık maçı oynama şansımız oldu. Lige kalan yaklaşık bir aylık zaman diliminde ise tamamen lige hazır hale geleceğiz inşallah" dedi.

Haber: Ali Tüyloğlu