Spor

Karagümrük Galatasaray ilk 11 maç kadrosu belli oldu

Lider Galatasaray, 36. haftada zorlu Fatih Karagümrük deplasmanına çıkıyor. Karagümrük - Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? İşte, şampiyonluk yolunda kritik önem taşıyan maçın tüm detayları...

Abone Ol

Trendyol Süper Lig'de heyecan dorukta! 36. haftada Galatasaray, deplasmanda Fatih Karagümrük ile karşı karşıya geliyor. Gözler, şampiyonluk düğümünün çözülebileceği bu kritik mücadelede. Fenerbahçe'nin Kayserispor karşısında puan kaybetmesi durumunda Galatasaray, Karagümrük'ü mağlup ederek şampiyonluğunu ilan edebilecek. Futbolseverler, nefeslerini tutmuş bir şekilde Galatasaray - Karagümrük maçının hangi kanalda ve saat kaçta yayınlanacağını merak ediyor. İşte, Galatasaray'ın muhtemel 11'i ve Karagümrük - Galatasaray maçı hakkında tüm detaylar...

Sezonun en istikrarlı takımı olan Galatasaray, şampiyonluğa kilitlenmiş durumda. Rakibi Fenerbahçe ile arasındaki puan farkını 6'ya çıkaran sarı-kırmızılılar, Fatih Karagümrük deplasmanından da galibiyetle ayrılıp şampiyonluk kutlamalarını başlatmak istiyor. Okan Buruk yönetiminde bu sezon özellikle savunmada dikkat çeken Galatasaray, sadece 22 gol yerken rakip fileleri 86 kez havalandırdı. Son haftalarda hücumda da vites artıran sarı-kırmızılılar, son 3 maçta 13 gol atarken kalesinde sadece 2 gol gördü. Ziyech, Mertens, Icardi gibi yıldızların performansıyla göz dolduran Galatasaray, Fatih Karagümrük karşısında da favori olarak gösteriliyor.

Fatih Karagümrük ise ligin dibine demir atmış durumda olmasa da, son haftalarda aldığı başarılı sonuçlarla düşme hattından uzaklaşmayı başardı. Tolunay Kafkas yönetiminde mücadele eden kırmızı-siyahlılar, şampiyonluk mücadelesi veren Galatasaray karşısında zorlu bir sınav verecek olsa da, puan almak için ellerinden geleni yapacaklar. Güven Yalçın ve Valentin Eysseric gibi isimlere dikkat etmesi gereken Galatasaray, rehavete kapılmadan sahaya çıkmalı.

Karagümrük Galatasaray maçı hangi kanalda, saat kaçta?

Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanacak ve Volkan Bayarslan'ın yöneteceği mücadele, 12 Mayıs Pazar günü saat 19:00'da başlayacak ve beIN Sports 1 ekranlarından canlı yayınlanacak.

Mücadelede hakem Volkan Bayarslan düdük çalacak. Bayarslan’ın yardımcılıklarını Serkan Ok ile Samet Çiçek yapacak. Müsabakanın 4. hakemi ise Çağdaş Altay olacak.

Karşılaşmanın VAR koltuğunda ise Portekiz Futbol Federasyonu’ndan Helder Malheiro oturacak. AVAR’da da Ömer Faruk Turtay, Mehmet Emin Tuğral ve Hakan Ceylan görev yapacak.

Karagümrük Galatasaray İlk 11 kadrosu

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk'un Fatih Karagümrük karşısında şu 11'i sahaya sürmesi bekleniyor:

Muslera, Kaan Ayhan, Victor Nelsson, Abdülkerim Bardakcı, Derrick Köhn, Lucas Torreira, Kerem Demirbay, Hakim Ziyech, Dries Mertens, Barış Alper Yılmaz ve Mauro Icardi.

Sarı-kırmızılılar, ligde kalan 3 haftada 4 puan almaları halinde şampiyonluğu garantileyecek. Fatih Karagümrük karşısında haftayı kayıpsız geçmek isteyen Galatasaray'da yıldız oyuncuların performansı merakla bekleniyor. Bu sezon Mauro Icardi 23 golle takımın en skorer oyuncusu olurken Kerem Aktürkoğlu 12, Wilfried Zaha 9 gol, Dries Mertens 8 gol ve son haftalarda performansını yükselten Kerem Demirbay 6 gollük katkı verdi. Ziyech ise Sivasspor maçında attığı 2 golle takımın yıldızı oldu.

Galatasaray, Fatih Karagümrük karşısında alacağı 3 puanla hem şampiyonluğa bir adım daha yaklaşacak hem de taraftarlarını sevince boğacak. Maçın sonucu şüphesiz ki tüm Türkiye'nin gündeminde olacak.