Jagiellonia Białystok – Ajax. Maç ne zaman? Avrupa Ligi mi? [tarih, saat]

Jagiellonia, sonbaharda Avrupa kupalarında mutlaka göreceğimiz tek Polonya takımı. Legia Warszawa ve Wisła Kraków da katılmak istiyor ve onlar da 22 Ağustos Perşembe günü belirleyici ön eleme turunun ilk maçlarını oynayacaklar .

Bu takımlar, Polonya şampiyonlarının Avrupa Ligi ön eleme turunda başarısız olmaları durumunda oynayacağı Konferans Ligi için mücadele edecek . Daha önce el'de yarışmışlardı. Şampiyonlar Ligi. Muhtemelen FK Panevezys'i yendiler. Ama sonra Norveç Bodo/Glimt'in çok güçlü olduğu ortaya çıktı.

Adrian Siemieńc'in oyuncuları 3. turda 0:1 ve 1:4'lük skorlarla mağlup oldu. Cumartesi günü PKO BP Ekstraklasa maçında kendi sahalarında Cracovia'ya 2:4 mağlup oldular. Artık bu diziyi durduracaklar mı? LE lig etabı mücadelesindeki rakipleri göz önüne alındığında bu hiç de kolay olmayacak.

Ajax Avrupa'nın en başarılı kulüplerinden biri ancak son zamanlarda bir kriz yaşıyor. Geçen sezon Eredivisie'de sadece beşinci oldu. Eleme turlarında önce Voyvodina'yı (1:0 ve 3:1) mağlup ettiler, ardından Panathinaikos'tan daha iyi olduklarını kanıtladılar. Ancak kazanan ancak penaltı atışlarından sonra seçildi ve Amsterdamlı oyuncular Bartłomiej Drągowski'nin takımına karşı ancak 17. seri penaltı atışlarından sonra galip geldi.

Hollanda takımı geçtiğimiz yıllarda Legia'yı kupalarda iki kez yenmişti. Peki Jadze için işler nasıl gidecek? – Ajax'ın ve bu takımın geçmişine saygı duyuyoruz ama hakemin ilk düdüğünden sonra bunun bir önemi kalmayacak. Stadımızda taraftarlarımızın önünde kazanmak için onlarla mücadele edeceğiz. Bu maçta onların hayatını zorlaştırmak istiyoruz.  Ev sahibi takımın orta saha oyuncusu Nene, onlar için kolay olmayacağını, tüm gücümüzle savaşacağımızı söyledi.
 

Jagielonia-Ajax. Maç saat kaçta? Avrupa Ligi 2024/25?

Białystok sakinleri, PKO BP Ekstraklasa'nın Perşembe günü maçlarına başlayacak son temsilcileri olacak. Ajax'la oynanacak maç 20.45'te başlayacak . 

Çeyrek saat önce Wisła Kraków ile Cercle Brugge arasındaki mücadele başlayacak ve bunu web sitemizden ve uygulamamızdan da takip edebileceksiniz. Polonya şampiyonunun rövanş maçı 29 Ağustos Perşembe günü saat 20.00'de.

Jagiellonia Białystok – Ajax. Maçta beklenen kadrolar

JAGIELLONIA: Abramowicz – Sacek, Skrzpczak, Dieguez, Moutinho – Churlinov, Nene, Romanczuk, Hansen – Imaz – Pululu

AJAX: Pasveer – Rensch, Sutalo, Baas, Hato – Taylor, Henderson, Fitz-Jim – Berghuis, Akpom, Forbs

Kaynak: Haber Merkezi