Fen İşleri ekiplerimizin hummalı çalışmalarıyla, İspir’in dört bir yanında süren saha çalışmaları, hem güvenliği hem de estetiği ön planda tutuyor. Fen İşlerinden Sorumlu Belediye Başkan Yardımcımız Mustafa Arslan, Fen İşleri Müdürümüz Emre Kemalettin Bayrak ve Saha Çavuşumuz Şerif Akmil ile birlikte gerçekleştirdiğimiz incelemeler sonucunda, önemli projeler hız kazandı.

Başlıca inceleme alanlarımızdan biri, eski panayır alanındaki Şampiyon Kenan Ege Er Meydanı'ndaki heyelan nedeniyle meydana gelen kırılmaların onarımı oldu. Bu alandaki onarımlar, hem bölge güvenliği hem de tarihi dokunun korunması açısından kritik bir öneme sahip. Aynı zamanda Recep Tayyip Erdoğan Meydanı bitişiğindeki tarihi Asma Köprü'nün onarım ve tadilat çalışmaları da gündemimizdeydi. Bu projeye, Güllübağ Elektrik Santrali yetkililerinin desteğiyle katkıda bulunacak olan Yaşar Dursun kardeşimize şimdiden teşekkür ediyoruz.

Yedigöze Köprüsü kavşağında ise halkımızın hizmetine sunacağımız bay ve bayan tuvaletleri, lavabolar, dinlenme alanı ve mescit projeleri tüm hızıyla ilerliyor.

Saha çalışmalarımız hız kesmeden devam ediyor. İspir'i daha yaşanabilir ve modern bir şehir haline getirmek için var gücümüzle çalışıyoruz.

Kaynak: Haber Merkezi