Genel

Isparta İl Özel İdaresi personel alacak! İşte kadrolar...

Isparta İl Özel İdaresi tarafından farklı pozisyonlarda istihdam edilmek üzere personel alınacak. Peki hangi pozisyonlara personel alımı yapılacak? Başvurular nereden ve nasıl yapılacak? Mülakat ve uygulamalı sınavlar nasıl yapılacak?

Abone Ol

Isparta İl Özel İdaresi tarafından farklı pozisyonlarda istihdam edilmek üzere personel alımı yapılacağı duyuruldu. Peki hangi pozisyonlara personel alımı yapılacak? Başvurular nereden ve nasıl yapılacak? Mülakat ve uygulamalı sınavlar nasıl yapılacak?

ISPARTA İL ÖZEL İDARESİ PERSONEL ALIMI YAPACAK

HANGİ POZİSYONLARA PERSONEL ALIMI YAPILACAK?

İş Makinaları Sürücü Operatörü (9 kişilik boş kadro), İş Makinaları Operatörü (Küçük) (7 kişilik boş kadro), Şoför (3 kişilik boş kadro), Temizlik Görevlisi (10 kişilik boş kadro) ve Aşçı (2 kişilik boş kadro) kadrolarına personel alımı yapılacak. Adayların başvuru yapacakları pozisyona göre, belirli sınıf ehliyetlere sahip olmaları ve bazı pozisyonlar için özel yetki belgelerine sahip olmaları bekleniyor.

BAŞVURULAR NEREDEN VE NASIL YAPILACAK?

Başvurular, 30 Temmuz - 6 Ağustos 2024 tarihleri arasında İl Özel İdaresi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü'ne şahsen veya online olarak yapılabilecek.

MÜLAKAT VE UYGULAMALI SINAVLAR NASIL YAPILACAK?

Başvuruların değerlendirilmesinin ardından uygun görülen adaylar, 12-18 Ağustos 2024 tarihleri arasında İl Özel İdaresi yerleşkesinde gerçekleştirilecek mülakat ve uygulamalı sınavlara davet edilecekler. Mülakatlar, Encümen Toplantı Salonu'nda, uygulamalı sınavlar ise Isparta İl Özel İdaresi yerleşkesinde yapılacak. Kılavuz: https://media.iskur.gov.tr/91972/isparta-il-ozel-idaresi-personel-hizmetleri-a-s-1-06-08-2024.pdf